Fotballederkurs 3 på Fevik

Fotballederkurs 3 på Fevik


Tid


Sted


3.-4. november arrangerer NFF Agder fotballederkurs på IL Express klubbhus på Fevik Stadion.  


Beskrivelse:


Har du noen gang lurt på hvordan enkelte fotballklubber og merkenavn har klart å bygge opp en helt egen identitet som også er blitt deres omdømme?

Lokale, norske fotballklubber har mye å hente på å tenke klubbutvikling gjennom rotfestede verdier. Det handler om å bestemme seg for hvem man er, og være det i alt man gjør. Det handler om å sette seg et tydelig mål om hvor man vil og hvordan man skal komme dit. Deretter handler det «bare» om å gjøre det.

Fotballeder 3 består av fire moduler:

Modul 8: Veien til målet. I denne modulen skal vi se på vår visjon og våre verdier. Hvordan kan vi videreutvikle klubben vår og nå de mål vi har satt?

Modul 9: Omdømme og stolthet – handler om å skape bevissthet rundt hvordan klubbens omdømme bygges. Hva vil klubben identifiseres som? Hvilke verdier drives klubben etter og hva betyr verdiene i det daglige arbeidet i klubben?

Modul 10: Konflikthåndtering. I denne modulen fokuserer vi på at ulikheter kan være utviklende for klubben. Uenigheter er ikke det samme som en konflikt, men kan utvikle seg til en konflikt.

Modul 11: Fra plan til handling. Mål med denne modulen er å gi nye ideer knyttet til at det nytter å iverksette planer / skape endring, hvis vi jobber litt smartere og litt mer systematisk når vi skal implementere. Vi gir et eksempel på en metode for å innføre planer. Det finnes flere metoder. Felles for alle er en «metodisk tilnærming til å implementere» og at alle må jobbe seg gjennom tre faser (forberedelse, iverksetting og etterarbeid).

Program:

Fredag 03.11 kl. 18.00-21.00 (modul 8 og 11)

Lørdag 04.11 kl. 10.00-13.00 (modul 9 og 10)


Du kan lese om Fotballederkurs 3 på NFFs hjemmeside: https://www.fotball.no/klubb-o...


Påmelding gjøres via Min idrett: https://mi.nif.no/Event#118932...


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.