Fleridrett for ungdom

Postet av IL Express den 13. Jan 2017

Fleridrett for ungdom!

Sondre, Fredrik, Frida og Ingrid fra Idrettslinja på Sam Eide videregående skole er klare for å være trenere for ungdomsgruppa ”Fleridrett” som er organisert under Idrettsskolen i Express.

Idrettsskolen satser på ungdom som vil drive med allsidig trening og har skrevet kontrakt med de 4 nye trenere som allerede er i gang. De ønsker å bruke Idrettsskolen som sin praksisplass til høsten og deres engasjement i Idrettsskolen vil bli fulgt opp av deres lærere. Vi håper dette kan være et interessant tilbud for ungdomsskoleelever fremover. Tilbudet er for alle i 8. 9. og 10. klasse. Det har vært dårlig oppmøte etter jul, men vi vil holde tilbudet åpent noen onsdager til for å se om flere møter opp. Hvis ikke så ser vi oss nødt til å legge ned dette tilbudet, noe som hadde vært veldig synd.

Fysisk aktivitet er utrolig viktig så vi håper at alle kan hjelpe til å spre denne informasjonen slik at det blir en stor gjeng med ungdom som treffes til felles hygge med idrett i fokus. Det er åpent for å prøve ut tilbudet nå i januar, så tar vi innmelding fra 1. Februar dersom nok ungdom melder sin interesse.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.