Min Idrett – VIKTIG INFORMASJON TIL ALLE MEDLEMMER

Postet av Nicolai Somdal den 16. Mar 2015

Min Idrett er portalen hvor du finner din brukerprofil i idretten! Her kan du søke om medlemskap, betale medlemskontingent, melde deg på og betale for arrangementer og mange flere ting! IL Express ønsker å ta i bruk denne betalingløsningen for medlemskontingent fra og med 2015. Du vil da kunne betale direkte på Min Idrett eller hente PDF av faktura og betale i nettbanken.

Min Idrett kommuniserer med vårt medlemsregister og vil derfor gjøre vår hverdag mye enklere gjennom at dere som medlemmer selv kan registrere adresseendringer, e-postadresse, inn- og utmelding og annen informasjon.

Derfor er det meget viktig at alle våre medlemmer oppretter sin profil!

Se Produktark Min idrett for mer informasjon om portalen.

Opprette ny bruker

For å opprette din profil trykker du her og velger «Ny bruker» oppe i høyre hjørne. Har du allerede en eksisterende profil velger du «Logg inn», eller du kan logge inn direkte fra pålogginsboksen på Express hjemmeside. Det er som nevnt viktig at alle klubbens medlemmer gjør dette fordi vi ønsker å bruke denne betalingløsningen for medlemskontingent. Dette vil spare klubben for mye tid og penger og vi håper alle kan bruke et par minutter på å verifisere profilen sin. Du vil i fremtiden motta e-postvarsel når medlemskontingenten ligger klar til betaling.

Familierelasjon

Når du er logget inn har du mulighet til å opprette familierelasjoner. Vi anbefaler alle foreldre (uavhengig om du selv er medlem eller ikke) å opprette en profil på sitt eget navn. Deretter kan du legge til dine barn som «Nytt familiemedlem». Dette gjør at du får tilgang til dine barns betalinger på din profil og du kan også melde barna inn og ut av klubb og grupper. Du trenger selv ikke å være medlem for å gjøre dette.

Familiekontingent

Dere som mottar familiekontingent vil se at det kommer en betaling til hver person som inngår i denne kontingenten. Om du som foresatt har knyttet familierelasjon vil du derfor få opp et betalingskrav for hvert familiemedlem. Det er naturligvis kun en av disse som skal betales, og når betalingen er registrert vil de resterende betalingskravene også forsvinne. Dette vil bli rettet opp av NIF IT i fremtiden så det kun kommer et betalingskrav. Familiekontingenten vil bli fakturert på navnet til den eldste i familien.

Videoinstruksjon for oppretting av ny bruker:

Videoinstruksjon for betaling av klubbavgift:

Videoinstruksjon for søknad om medlemskap:


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Arkiv