God jul

Postet av IL Express den 20. Des 2020


TekstboksIdrettslaget Express ønsker med dette å takke alle våre medlemmer, trenere, frivillige, støttespillere og motstandere for ett annerledes 2020, også i år har det blitt lagt ned utallige dugnadstimer for å sikre god aktivitet for våre utøvere.  

2020 har blitt ett veldig spesielt år for alle og når landet ble stengt ned i mars var det svært usikkert hvordan året kom til å bli for idrettslaget 
Vi har faktisk noen voksne utøvere som enda ikke er tilbake i normal aktivitet.  

Til tross for utfordringene har vi fått til ganske mye i løpet av året. Etter hvert som idretten åpnet igjen har vi hatt aktivitet for alle våre grupper.  

Vi blir så utrolig stolte av alle våre frivillige som bretter opp armene og ser muligheter når det virkelig trengs, setter seg inn i smittevernregler, spriter hender, vasker utstyr og alt dette kommer i tillegg til å planlegge den ordinære aktiviteten.  
Innsatsen som har blitt utført har vært formidabel, men har sørget for at vi har kunnet tilby god aktivitet for våre medlemmer. 
 
TUSEN TAKK TIL ALLE SOM HAR BIDRATT 

Hold ut, sammen kommer vi oss gjennom dette, og når den tid kommer gleder vi oss til å også kunne samle flere mennesker til gode arrangement for alle som har ett hjerte som banker for Fevik og for Express!  

Fredag 18. desember slukker vi de nye lysene på kunstgressbanen for i år, og tar en velfortjent juleferie. Når vi skrur på lysene igjen 4. januar håper vi å kunne skape gode idrettsopplevelser sammen med resten av Express-familien. Vi har mange spennende planer for det kommende året og håper du vil være med!  

Visste dat vi sommeren 2020 har gjort betydelige oppgraderinger i våre utleielokaler som aller våre medlemmer kan leie til medlemspris. 

Vi ønsker dere alle en fredelig julefeiring 
Takk for i år 

Hilsen  

Styret og administrasjonen 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.