Nytt lys på kunstgressbanen!

Postet av IL Express den 5. Nov 2020

Tirsdag 3. november kunne våre utøvere trene i nytt lys på kunstgressbanen. Uken før det nye lyset var klart monterte Fevik Elektro de nye led-lysene som gir våre utøvere godt lys å trene i på vår kunstgressbane. Dette er første steg i rehabiliteringen av kunstgressbanen, det gjenstående arbeidet med utskifting av kunstgresset er planlagt utført i løpet av 2021.

Lysene ble tent til treningene for årgangene 2014, 2013 og 2012, med oss på tenningen hadde vi representanter fra Fevik Elektro, Sparebanken Sør og Idrettslaget Express.

En spesiell takk til Sparebanken Sør for gaveknyttet til rehabilitering av kunstgressbanen og til Fevik Elektro som har utørt lys-rehabiliteringen.

Fevik Elektro har utført sitt arbeid på en utmerket måte og vi kan anbefale Fevik Elektro til alle som trenger hjelp med sin elektroinstallasjon.

Kunstgressbanen har siden 2009 bært OSM sitt navn som også har hatt logo i banens midtsirkel og ved inngang til banen. Takk for den gode og store støtten! 

Når banen nå skal rehabiliteres søker vi etter ny banesponsor, dersom din bedrift kan være interessert i å pryde den nye kunstgressbanen i 10 år fremover ber vi deg ta kontakt med Magne i vår fotballavdeling.

Kontaktinformasjon
Magne Aslaksen
Daglig leder, Express Fotball
Tlf: 926 32 960
E-post: ma-asl@online.no


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.