Sparebanken Sør er vår hovedsamarbeidspartner i tre nye år!

Postet av IL Express den 23. Okt 2020

I mars forlenget vi sponsoravtalen med Sparebanken Sør og vi er veldig fornøyde med å ha kommet til enighet med Sparebanken Sør om denne avtalen som gjør Sparebanken Sør til vår hovedsamarbeidspartner ut 2022. Denne uken var Jon Holter Pedersen og Geir Opdahl fra banken på besøk for en sponsor prat og mottok samtidig IL Express jakker trykket med «stolt sponsor».

Dette er en stor og viktig avtale for oss, og det viser at vår hovedsamarbeidspartner har tro på klubben vår. Sparebanken Sør har siden 2017 vært en fantastisk god hovedsamarbeidspartner, og de har vært en veldig viktig bidragsyter for klubben.
 Vi har hatt et tett og godt samarbeid, som vi ser frem til å fortsette med

Sponsoravtalen innebærer at Sparebanken Sør-logoen fortsatt vil prege våre drakter, anlegg og treningsdresser.

Sparebanken Sør har i tillegg gått inn med en gave knyttet til rehabiliteringsarbeidet på vår kunstgressbane og har vært helt avgjørende i at dette arbeidet nå kan starte opp. Vi starter allerede i høst med å skifte lysene på banen, også planlegger vi for å utføre resterende arbeid over vinteren.

Vi er heldige som har med Sparebanken Sør som hovedsamarbeidspartner i 3 nye år. Ta kontakt med banken for en uforpliktende prat. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.