Fevik Stadion åpnes for aktivitet

Postet av IL Express den 3. Apr 2020

Som følge av at helsedirektoratet, Norges Idrettsforbund, Norges Fotballforbund og Grimstad Kommune har alle fattet vedtak om at utendørs idrettsanlegg åpnes for trening velger også Idrettslaget Express å åpne Fevik Stadion med OSM kunstgress for aktivitet. 

Vi minner om at aktiviteten må være innenfor de gjeldende smittevernregler:
Det betyr at det ikke skal være mer enn fem personer sammen, med en avstand på to meter. Avstanden gjelder både innad i gruppen, og til andre personer. Videre oppfordres det tydelig til at det bør være voksne tilstede der det er aktivitet for barn og ungdom.

Som følge av at all aktivitet må være innenfor de smittevernreglene som myndighetene har anbefalt velger vi å ikke låse opp målene i denne omgang. Flomlysene vil også fortsatt være avslått så det vil ikke være mulig med kveldsaktivitet. 

Vi vurderer situasjonen og tiltakene fortløpende og gir beskjed gjennom hjemmesiden når det kommer endringer. 

Idrettslaget Express oppfordrer alle til å være bevisste det ansvaret som ligger i å benytte banene og å trene sammen. Vi er glade for at folk trener og oppfordrer til dette, men vi vil gjerne at både store og små passer på at dette skjer innenfor trygge rammer. 

Det er vanskelig å hele tiden være bevisste på dette når man er i aktivitet, og det er lett å gjøre "små" feil som kan føre til store konsekvenser. 

Tren trygt - enten du gjør det alene, sammen med andre - både på og utenfor våre arenaer!

 

Idrettslaget Express

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.