Hundreåringen som krøp ut av 4. divisjon og opp i 3. divisjon

Postet av IL Express den 25. Okt 2019


Etter en middels sesong i fjor så vi frem til å prestere i 2019 hvor den flotte klubben vår ville runde 100 årRoy Ludvigsen var med videre og med på laget kom Markus Ringberg med masse erfaring. Jan Erik Stinessen på keeperdelen - dette måtte bli bra? Det eneste vi manglet var spillere.

Det så ikke lyst ut. I desember januar og februar forsvant det total 16,17 spillere. Noen la opp, begynte på skole, trappet ned… Ole Marius Hobbestad dro (til Jerv👏) og vi var virkelig i beita. 

Heldigvis var stammen igjen med Steinar Berås, Tobias Olsvik, Olav Hovstad, Marius Aagre Larsen, Edvard Nikolai Gundersen med flere, pluss at de «gamle» Express guttene Sander Haugen, Eirik Sannæs, Øyvind W Heia ville bidra når de var hjemme. Når også 4. divisjons suverent beste spiller Sondre Ruberg Kristiansen ble med, da så det lyst ut. Målsetting; topp fire. Maskinen Ali Hossainy kom i april og da visste vi at det ikke var lenge til Yasir Munir kom😜

God oppkjøring, flott treningsleir og to 6-1 seiere i serien, Express toget rullet for alvor. På topp etter vårsesongen. Kristian Eriksen bøttet inn mål og fikk kontrakt i Arendal Fotball 👏! Studentene var reist hjem, hva nå? Inn kom Frode Ruberg Kristiansen, Even Larsen, Markus Vik, Bereket Goiytom, Erik Engebretsen og Mats Berge👌. 

Kanonstart med 6-1 borte mot Vigør og guttene fortsatte og bøtte inn mål både hjemme og borte. 51-17 og 52-18 i målforskjelll⚽️. At vi måtte vente til nest siste kamp med og avgjøre, var ikke godt for nerver og nattesøvn😂.

Det er mange og takke for en fantastisk sesong:

Roy og Markus har gjort en kanonjobb. Rune Berås, August Gundersen 👏Speakere, John Bergmann, Roy Svarstad og Espen Johansen👏. Jenter 15 laget i kiosk med loddsalg👏Youcef Le Grand Johansen med filming. Våre to banemestere og alle dere som har møtt opp på kampene, og vi glemmer ikke alle våre fantastiske sponsorer👏👏

Magne Aslaksen

Daglig leder, Express fotball
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.