Gratis trening etter skoletid for Expresspillere 10-15 år!

Postet av IL Express - Fotball den 15. Nov 2017

For å gi lagene i aldersgruppen 10-15 år muligheten til å trene mer fotball uten at det går utover deltakelse i andre idretter eller fritidsaktiviteter går fotballgruppa nye veier! Fra og med uke 2 2018 starter Express Fotball "FHU" som står for Fotball, Holdninger, Utvikling. Lagene vil trene en gang i uken etter skoletid i ti uker, og treningene vil gjennomføres på en dag laget ikke har kveldstrening. 

Lagenes trenere, som jobber på dugnad, skal ikke bli belastet med å holde ettermiddagstreninger. Fotballgruppa jobber derfor med andre alternativer, og trenere til mange av øktene er allerede på plass. Det som gjenstår blir avklart i løpet av kort tid. Kostnaden for spillernes deltakelse er kr. 0,-. 

Onsdag 15.11 er alle trenerne i fotballgruppa samlet på klubbhuset for en presentasjon av opplegget. I tillegg er Joey Hardarsson og Adolfo Rodriguez fra IK Start invitert for å presentere hvordan Start jobber med lagene i aldersgruppen 10-15 år. IK Start har også sagt ja til å lage en plan for øktene til FHU basert på sine utviklingsmål i denne aldersgruppen. Øvelsene på øktene skal tilrettelegges for at lagenes faste trenere kan bygge videre fra ettermiddagsøktene på de ordinære kveldstreningene. Takk til Joey Hardarsson og Adolfo Rodriguez for en informativ og inspirerende presentasjon av arbeidet i barne- og ungdomsavdelingen til IK Start.

Utover sportslig opplegg er holdninger et fokusområde for programmet. Det vil derfor holdes samlinger på klubbhuset i forbindelse med treningene hvor man setter fokus på temaer som fair play, respekt, utstyr og anlegg osv. IL Express eier og drifter eget idrettsanlegg, og vi vil informere spillerne om viktigheten av og ta godt vare på utstyr og anlegg og hvordan vi i Express ønsker at vi behandler hverandre.  

Vi har stor tro på at FHU vil gi stort utbytte, både sportslig og når det gjelder holdninger og væremåte!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.