Gratis trening etter skoletid for Expresspillere 10-15 år!

Postet av IL Express - Fotball den 15. Nov 2017

For å gi lagene i aldersgruppen 10-15 år muligheten til å trene mer fotball uten at det går utover deltakelse i andre idretter eller fritidsaktiviteter går fotballgruppa nye veier! Fra og med uke 2 2018 starter Express Fotball "FHU" som står for Fotball, Holdninger, Utvikling. Lagene vil trene en gang i uken etter skoletid i ti uker, og treningene vil gjennomføres på en dag laget ikke har kveldstrening. 

Lagenes trenere, som jobber på dugnad, skal ikke bli belastet med å holde ettermiddagstreninger. Fotballgruppa jobber derfor med andre alternativer, og trenere til mange av øktene er allerede på plass. Det som gjenstår blir avklart i løpet av kort tid. Kostnaden for spillernes deltakelse er kr. 0,-. 

Onsdag 15.11 er alle trenerne i fotballgruppa samlet på klubbhuset for en presentasjon av opplegget. I tillegg er Joey Hardarsson og Adolfo Rodriguez fra IK Start invitert for å presentere hvordan Start jobber med lagene i aldersgruppen 10-15 år. IK Start har også sagt ja til å lage en plan for øktene til FHU basert på sine utviklingsmål i denne aldersgruppen. Øvelsene på øktene skal tilrettelegges for at lagenes faste trenere kan bygge videre fra ettermiddagsøktene på de ordinære kveldstreningene. Takk til Joey Hardarsson og Adolfo Rodriguez for en informativ og inspirerende presentasjon av arbeidet i barne- og ungdomsavdelingen til IK Start.

Utover sportslig opplegg er holdninger et fokusområde for programmet. Det vil derfor holdes samlinger på klubbhuset i forbindelse med treningene hvor man setter fokus på temaer som fair play, respekt, utstyr og anlegg osv. IL Express eier og drifter eget idrettsanlegg, og vi vil informere spillerne om viktigheten av og ta godt vare på utstyr og anlegg og hvordan vi i Express ønsker at vi behandler hverandre.  

Vi har stor tro på at FHU vil gi stort utbytte, både sportslig og når det gjelder holdninger og væremåte!Express Fotball opprettholder status som Kvalitetsklubb!

Postet av IL Express - Fotball den 7. Nov 2017


Express Fotball har i dag fått godkjent sin egenmelding for 2017 knyttet til Kvalitetsklubb. Klubber som er sertifisert må hvert år levere et egenmeldingsskjema hvor man dokumenterer at man opprettholder rutiner, aktivitet, organisasjonsstruktur, kompetanse osv. Klubben må også delta på minst et arrangement i året i regi av NFF Agder rettet mot Kvalitetsklubber. 

Administrasjon og styret i fotballgruppa har gjort en god jobb med å opprettholde rutiner og tiltak som ble utarbeidet i prosessen mot å bli godkjent som Kvalitetsklubb. Samtlige 21 punkter i egenmeldingsskjemaet er nå godkjent og vi kan derfor si med stolthet at Express Fotball opprettholder sin status som Kvalitetsklubb! INVITASJON TIL ALLE MEDLEMMER IL EXPERESS

Postet av IL Express - Fotball den 6. Nov 2017

Lørdag 11. november kl 11 har vi gleden av å lansere den helt nye BMW X3!

Bilen høster lovord hos både publikum og presse, og har allerede fått terningkast 6 hos blant annet Din Side og Autofil.

Velkommen til visning og prøvekjøring!

Vi kjører også kampanje på BMW i3 og X1 med kun 0,9 % rente på lån eller leasing J  

 

Velkommen innom oss hos Bavaria Arendal for tilbud og prøvekjøring!

Kontakter:

Bjørn Bengtson: tlf 476 32923 eller mail bjorn.bengtson@bavaria.no

Thomas Dybing: tlf 905 62240 eller mail thomas.dybing@bavaria.no

Avtale: IL Express

Kampanjeperiode: 1. – 30. november 2017
IL Express Fotball sponsorkatalog

Postet av IL Express - Fotball den 15. Sep 2017

Sommeren 2017 har Express Fotball utviklet en sponsorkatalog med oversikt over alle sponsorer. Katalogen inneholder også informasjon om våre sponsorers bransje, produkter og kontaktpersoner. Sponsorkatalogen skal gjøre det enkelt for både bedrifter og privatpersoner å benytte Express Fotball samarbeidspartnere. Sponsorkatalogen inneholder i overkant av 150 bedrifter, så her finner du det aller meste av både varer og tjenester!TIL ALLE MEDLEMMER AV IL EXPRESS

Postet av IL Express - Fotball den 19. Mai 2017

BMW eDrive Experience

Bavaria Arendal AS inviterer til eDrive Experience roadshow den 14. juni kl 12-16.

Vi har 8 forskjellige BMW’er stående klare til og håper dere vil komme og prøve disse.

Akkurat nå kjører vi kampanje på blant annet BMW 225xe plug-in hybrid og den nye BMW i3. I tillegg lanserer vi den helt nye BMW 530e plug-in hybriden som har svært hyggelig pris!

Velkommen innom oss hos Bavaria Arendal for tilbud og prøvekjøring!

Kontakter:

Bjørn Bengtson: tlf 476 32923 eller mail bjorn.bengtson@bavaria.no

Thomas Dybing: tlf 905 62240 eller mail thomas.dybing@bavaria.no

Express Fotballskole 2017

Postet av IL Express - Fotball den 25. Apr 2017

IL Express inviterer til fotballskole på Fevik stadion fra 9.-11. juni 2017 for gutter og jenter født 2006-2012!

Trykk her for mer info og påmelding til Fotballskole 2017!Årsmøte Express Fotball

Postet av IL Express - Fotball den 30. Jan 2017

Express Fotball holder sitt årsmøte mandag 30.01.2017 kl. 19.00 på klubbhuset på Fevik Stadion. Vel møtt!Spennende kurs i kvinneledelse på Strand Hotel Fevik

Postet av IL Express - Fotball den 3. Jan 2017