God jul fra Idrettslaget Express

Postet av IL Express den 21. Des 2021

Vi i Idrettslaget Express vil takke våre kjære støttespillere for god støtte også i 2021, ett år som har vært fullt av utfordringer men vi har fått utrettet veldig mye.  

Aktivitet

Vi måtte avslutte året tidligere enn planlagt når aktivitetene våre måtte ta en ufrivillig tidlig juleferie. Grimstad Kommune innførte omfattenede smitteverntiltak fredag 10. desember, da valgte Idrettslaget å utsette/avlyse alle aktiviteter frem til jul for å bidra til dempet smittetrykk.

Slik avsluttet vi altså 2021 slik som det hele startet, med nedstenging og økt smitte. Egentlig har hele året vært preget av smitteverntiltak og omstilling fra det ett tiltaksnivået til ett annet.
 Først i midten av juni fikk vi endelig beskjed om at hele breddeidretten var unntatt enmetersregelen og vi kunne planlegge for en høst med tilnærmet normal aktivitet. Ett av årets virkelig store lyspunkt.

Idrettslaget Express laget i samarbeid med Sommerskolen og Grimstad Kommune sommerskole for over 120 barn fordelt på to uker i sommerferien. Sommerskolen var gratis for deltagerne og alle fikk prøve seg i idrettene basketball, håndball, fotball, friidrett, kickboksing og turn. Vi serverte varme måltid og alle barna fikk seg en opplevelse for livet. Noe av mest spennende var vannaktivitetene som vi hadde på stadion på fredagen, her ble både utøvere og instruktører våte inn til beinet!

Ett av årets virkelig store høydepunkt var når vårt A-lag herrer i fotball tok imot Start til cupkamp på Fevik Stadion. Kampen ble lagets første offisielle fotballkamp på over 18 måneder. Vi fikk satt opp provisoriske tribuner og kunne ta i mot 600 tilskuere fordelt på 3 tribuner med 3 kohorter à 200 personer med gode smitteverntiltak.
 I strålende sommervær var det hyggelig å endelig kunne få spille seniorfotball igjen, til tross for at det var Start som trakk det lengste strået og gikk videre i Norgesmesterskapet. Resten av sesongen for A-laget ble en tett og spennende sesong hvor vi helt til nest siste kamp i realiteten hadde mulighet til å både kunne rykke opp til 2. divisjon og ned til 4. divisjon. Vi beholdt plassen og gleder oss til å spille i 3. divisjon også i 2022.

Turnavdelingen hadde restriksjoner på antall deltagere helt frem til sommeren, først fra høsten var vi i gang med helt ordinær aktivitet. Turnavdelingens tre treningspartier har i høst til sammen hatt over 110 deltagere som har hatt god aktivitet en til to ganger i uka. To av treningsgruppene har vært på svært nyttige treningssamlinger, både sportslig og sosialt. Turnsesongen 2021 ble avsluttet med juleavslutning hvor hele avdelingen fikk vist frem sine kunster.

Håndballavdelingen har hatt god aktivitet hele sesongen, vi har deltatt på Kast Ballen som er ett rekrutteringstiltak fra Håndballforbundet rettet mot 1. og 2. klassinger på barneskolen og vi er spent på hvordan dette påvirker rekrutteringen. Alle våre lag har god aktivitet, det er svært gledelig at det er mange som ønsker å delta på vår håndballaktivitet, også i de eldste årskullene.

Vår allidrettsavdeling holder aktivitet for de aller minste, men vi har også en aktiv ungdomsgruppe. Allidrettsavdelingen har mange morsomme aktiviteter i Fevikhallen og ute til enhver årstid, i høst har vi vært både på sykkelbanen og skøytebanen på Myra og på topptur. Ungdomsgruppen har i tillegg blant annet vært på Aquarama og Skyland.

Basketgjengen i Express Eagles har i høst arrangert superhelg i Holvikahallen for mange glade barn! A-laget i Basketball har innledet sesongen på fantastisk vis, etter 6 kamper står de med 5 seire og ett tap, tapet kom mot Pirates fra Kristiansand, skal kampen om seriemesterskapet stå mellom de to klubbene?

Som i fjor måtte Fevik Halvmaraton utsettes til høsten (kanskje vi får arrangere Fevik Halvmaraton allerede til våren i 2022?) Fevik Halvmaraton ble arrangert samtidig med både Tysåsen Rundt og Seniorkamp i Fotball på kunstgresset. Dette ble en riktig flott dag på Fevik Stadion med mange idrettsglade mennesker, og mange gode prestasjoner.

Orienteringsgruppa har arrangert orienteringsløp i Fevikmarka og har nå satt i gang prosessen med å utvikle nye kart på Fevik slik at de kan arrangere enda flere løp.

Det var ikke mulig for oss å arrangere hverken Fevikmessa eller Fevikdagen,men vi håper at vi kan få arrangere i 2022 uten særlig inngripende smitteverntiltak

Anlegg
Vi er fortsatt i prosess med utvikling av våre Idrettsanlegg, før sommeren ble Moy Moner gravd opp for arkeologisk prøvetaking, det ble gravd opp 6 prøvesjakter for å se om de kunne finne spor etter tidligere bosetninger i grunnen, men de fant ikke noe. Så nå er Norgesgruppen i gang med sin regulering av eiendommen og vi håper at reguleringen er ferdig i starten av 2022. 

I 2021 fikk vår kunstgressbane en nødvendig rehabilitering og 16. august kunne vi slippe våre 1 utøvere inn på det splitter nye kunstgressdekket som har fått navnet RSA Bil Arena. Tilbakemelding fra brukerne er at banen er helt topp.

Nå håper vi at vi snart kan presentere planene våre for neste steg i utviklingen av våre anlegg, vi ønsker å samle mer av vår idrettsaktivitet på Fevik Stadion. Dette er planlagt som en utvikling som vil komme ikke bare våre medlemmer til gode, men hele lokalsamfunnet. 

Takk til alle våre frivillige, støttespillere, utøvere, motstandere og samarbeidspartnere. Dere er helt essensielle for vår aktivitet

Vi gleder oss til fremtiden! 

God Jul!

Hilsen fra hovedstyret og administrasjon
Vinnere Julelotteriet 2021

Postet av IL Express den 13. Des 2021

Vi solgte alle 5000 loddene også i årets julelotteri og ønsker å takke alle som har kjøpt lodd for den gode støtten.
De heldige vinnerne får tirsdag 14.12 en hyggelig telefon fra oss i Express for å avtale premieoverlevering. 

Se vinnerne i tabellen under, Gratulerer!11.12.2021 Stans i all aktivitet - Covid 19

Postet av IL Express den 11. Des 2021

Grimstad Kommune kom fredag 10. desember med sterk oppfordring om å avlyse eller utsette arrangementer der det er mulig for å unngå smittetrykk. Etter dialog med smittevernansvarlig kommuneoverlege har Idrettslaget besluttet at vi stanser all aktivitet frem til og med juleferien, eller til ny beskjed blir gitt.

Dette er selvsagt ikke ønskelig, men vi gjør det vi kan for å unngå smittetrykk og håper alle våre medlemmer og støttespillere holder seg friske og får en fin forjulstid. 

Beste hilsen

Bjørnar B. Øien
Daglig Leder 

IL ExpressCoronasmitte på Halloweenfest

Postet av IL Express den 3. Nov 2021

Idrettslaget Express arrangerte Barnas Halloweenfest i Fevikhallen på søndag. 
Tirsdag kveld fikk  arrangørene følgende melding fra Grimstad Kommune: 
Det har i dag vist seg at det har vært 2 personer på Halloween festen søndag 31/10-21 som har fått påvist koronasmitte. 
Disse personene antas å ha vært smitteførende på dette tidspunktet. Vi ber om at uvaksinerte personer som var på denne festen tester seg. 
Vaksinerte personer bes følge nøye med på egen helse de neste dagene, og ha lav terskel for å teste seg. 

Vi ber alle om å følge oppfordringen fra kommunen og oppdaterer når det kommer ny informasjon. 

Man kan booke time for testing på Grimstad teststasjon her :


Fevikmarsjen 2021

Postet av IL Express den 26. Okt 2021

Søndag 7. november ønsker vi velkommen til Fevikmarsjen 2021. Tradisjon tro arrangerer Express Turn og Trim Fevikmarsjen første søndag i november og i år arrangerer vi marsjen for 44. gang!

Du registrerer deg for marsjen i klubbhuset på Fevik Stadion kl. 10-13.00 og går selv gjennom den oppmerkede løypa. Vanlig løype er på ca 10 km og kort løype (barnevognvennlig) er på ca 5 km.

Det blir natursti i løypa for både barn og voksne og det trekkes 3 vinnere i begge kategorier.

Det blir også salg av kaffe, brus, kake og vafler på klubbhuset og underveis i løypa.

Startkontigent:

Voksne: 50,-
 Barn: 30,-

Vi oppfordrer alle vår medlemmer til å være med oss på Fevikmarsjen denne høstsøndagen.

 

Link til GAT-artikkel med blant annet bilder fra Fevikmarsjen 2020:

https://www.gat.no/kultur/saga-4-gikk-fevikmarsjen-for-fjerde-gang/

Video fra Fevikmarsjen 2020:


Express - Vindbjart lørdag 23. oktober kl 13:00

Postet av IL Express den 20. Okt 2021Express - Madla, lørdag 9. oktober kl 15:00

Postet av IL Express den 4. Okt 2021Express - Åkra, Fevik stadion, lørdag 02. oktober kl 13:00

Postet av IL Express den 1. Okt 2021Hallskjema Allidrett høst 2021

Postet av IL Express den 30. Sep 2021Kontaktinformasjon til lagene i Express Fotball

Postet av IL Express den 25. Sep 2021Tor Odd Liene 1941-2021

Postet av IL Express den 23. Sep 2021

Det var med stor sorg vi fikk beskjed om at ett av Æresmedlemmene i Idrettslaget Express, Tor Odd Liene, gikk bort 16. september 2021, 80 år gammel. Gjennom hele sitt liv har Tor bidratt med uvurderlig innsats for Idrettslaget vårt

Tor har vært en av de absolutt største bidragsyterne til Idrettslaget vårt de siste 60 årene.

Friidrettsinteressen var stor og det ble konkurrert i høyde og stavsprang. Tor var en av flere friidrettsutøvere fra Express som på slutten av 50-tallet og utover på 60-tallet reiste rundt på hele sørlandet for å delta på stevner.
Og hvem var det som organiserte det praktiske rundt reise, påmelding og deltagelse, jo selvsagt, det var Tor.


Gjennom sin idrettsaktive karriere ble Tor flere ganger krets- og sørlandsmester i både stavsprang og hopp. På slutten av sin idrettsaktive karriere hoppet Tor seg til flere gullmedaljer i både Norgesmesterskap og Nordisk mesterskap for veteraner. 

Når idrettslaget på slutten av 70-tallet bestemte seg for å samle idrettsaktiviteten på Fevik Stadion var det Tor som var leder for byggekomiteen for både Fevik Stadion og klubbhus.
Først ut var klubbhuset som stod ferdig 30. oktober 1980.
Stadion ble åpnet med fotballkamp og nasjonalt friidrettsstevne 14. august 1983.

I Fevikmarka har Tor brukt mye tid både sommer og vinter. De siste tiårene har han vært ansvarlig for kjøring av skispor om vinteren og har helt til det siste organisert dugnad i Fevikmarka i samarbeid med Grimstad Kommune

Tor(til venstre) på dugnad sammen med Trygve Helge Nielsen  i forbindelse med dugnad i lysløypa, Fevikmarka 2019. Foto: Grimstad Adressetidende.

 

Til klubbens 100-årsjubileum ble det laget en jubileumsbok for IL Express, Tor var selvsagt også sentral bidragsyter i bokkomiteen hvor Tor fortalte mange gode historier fra ett liv i Idrettslaget vårt.

Tor ble for sin innsats for IL Express tildelt klubbens Hederstegn i 1986 og i 2014 ble han utnevnt til Æresmedlem. 

Takk for alt du har gjort for Idrettslaget vårt, Tor. Du var en ekte ildsjel!
Våre tanker går til familien og alle som var glade i Tor.
Vi i Idrettslaget Express savner deg, din innsats og dine gode historier.

Hvil i fred.Express - Viking 2, lørdag 18 september kl 13:00

Postet av IL Express den 17. Sep 2021Klubbkveld på klubbhuset

Postet av IL Express den 15. Sep 2021

ENDRING: Klubbkvelden blir onsdag 22. september kl. 17.30-19.30, ikke tirsdag som tidligere kommunisert
Brekke Sport og Umbro er vår leverandør av klubbtøy. Onsdag 22. september kl. 17.30-19.30 holder vi klubbkveld på Fevik Stadion hvor det er mulighet til å prøve og sende inn bestilling på tøy fra vår klubbkolleksjon.
Det vil også være mulig å prøve/bestille utvalgte fotballsko og innesko til svært rabatterte priser

Ved bestilling på klubbkvelden får du tøyet til spesielt gode priser.

Vi håper mange Express-medlemmer tar turen innom for å bestille klubbtøy.Turngruppa benytter Spond for medlemsregistrering

Postet av IL Express den 3. Sep 2021

Turngruppa benytter "Spond" for medlemsregistrering og holde oversikt over hvem som er på treningene.
Vi ber derfor om at foresatte og/eller gymnaster laster ned appen Spond og registrerer gymnasten på korrekt turnparti:)
Bruk linken under og registrer gjerne all informasjon slik at medlemsregistreringen blir enklest mulig for oss:) Dere kan da via appen "melde" på barnet på ukens trening fom neste uke.
Gymlek (siste år barnehage-tom 2. klasse):
Minirekrutt (3.-5. klasse):
Rekrutt (6. klasse og eldre):


Ta kontakt med avdelingsleder Cecilie Hille dersom dere trenger hjelp:Express - Vidar, lørdag 4. september kl 16:00

Postet av IL Express den 2. Sep 2021Fotballfest - åpning RSA Bil Arena

Postet av IL Express den 2. Sep 2021Oppstart turnavdelingens aktiviteter 2021

Postet av IL Express den 30. Aug 2021

Endelig er vi klar for oppstart av turntrening! Det er ikke nødvendig med påmelding i forkant. Vi ønsker nye og erfarne gymnaster velkommen:)

Treningstidene er som følger:

  • Siste år i barnehage tom 2. klasse trener mandager kl 18:00-19.00
  • 3 klasse tom 5. klasse trener mandager kl 16.30-17.45 og torsdager 18.30-19.30. (Valgfritt å trene begge dager eller kun en av dagene.)
  • 6. klasse og eldre trener mandager 19.15-21.00 og torsdager 19.45- 21.00. (Valgfritt å trene begge dager eller kun en av dagene.) Express - Sola

Postet av IL Express den 26. Aug 2021Express G19 med seier i seriestarten

Postet av IL Express den 18. Aug 2021

Skrevet av Sigmund Siljan

Gutter 19 år Express - Risør 3 - 1 ( 1-1)

Fevik kunstgress.

Kampen var ikke gammel før den første ballen lå i nota bak Risør keeper. Målet ble satt inn av Fredrik Gundersen, etter sterkt og godt spill av Express.

Hjemmelaget fortsatte å presse Risør høyt frem på banen, men uten flere mål. I stedet var det Risør som utlignet til 1- 1 ved Nordin. Express våknet etter utligningen og  spilte seg frem til et par fete muligheter. Omgangen ebbet ut til 1- 1.

2 omgang.

Express startet andre omgang som den første, ved å presse gjestene høyt frem på banen. Utrolig at det ikke ble flere mål i denne startfasen. Utover virket det som at hjemmelaget ble litt frustrerte. Risør kom mer inn i spillet, men også de ble tannløse foran mål.

Nok var nok da Fredrik Gundersen tok kampen i egne hender. Fredrik kom seg frem fra høyre og la en suser forbi keeper og i mål, og ledelse 2-1. Men hjemmelaget  var ikke fornøyd med det, minuttene senere økte hjemmelaget til 3 -1 på straffe, sikkert satt inn av Markus Naro.

To mål av Fredrik Gundersen og ett av Markus Naro 


Express - Djerv 1919, lørdag 14. august kl 13:00

Postet av IL Express den 10. Aug 2021Express - Start fra lufta

Postet av IL Express den 30. Jul 2021

Før cup kampen mot Start. Filmet av Sam Atle Jørgensen.Stadion rigget for cup kamp

Postet av IL Express den 23. Jul 2021

Fortsatt noen billetter igjen, kan kjøpes her: https://ilexpress.ticketco.events/no/nb/e/1_runde_nm_2021_express__startKiosksalg Express - Start

Postet av IL Express den 23. Jul 2021

Til cupkampen mot Start må man benytte VIPPS for å handle i kiosken.
1. Runde NM 2021, Express - Start

Postet av IL Express den 14. Jul 2021


KJØP BILLETTERGod Sommer

Postet av IL Express den 2. Jul 2021

Idrettslaget Express ønsker med dette å takke alle våre gode utøvere, trenere, frivillige, besteforeldre og støttespillere for alle bidrag til klubben vår så langt i 2021. Også denne våren har vært preget av smittevernstiltak og omstilling fra ett tiltaksnivå til det neste.
 Midten av juni fikk vi endelig beskjeden vi har ventet på nå er hele breddeidretten unntatt enmetersregelen og også våre voksne fotballspillere kan trene som normalt! Ventetida har vært lang, men nå kan vi altså endelig holde tilnærmet normal aktivitet.

Vi blir så utrolig stolte av alle våre frivillige som har holdt ut gjennom det siste året, nå er vi på oppløpssiden og det er kun kort tid igjen!

Fra utlegging av gress på Moy Moner etter arkeologisk prøvetaking. Første halvår i 2021 har blitt brukt til planlegging av videre utvikling av klubbens idrettsanlegg og når dette skrivet sendes ut er vi i full gang med rehabilitering av kunstgressbanen som står ferdig i løpet av sommeren, Moy Moner er gravd opp for arkeologisk prøvetaking og vi håper at vi snart kan presentere planene våre neste steg i utviklingen av våre anlegg. En utvikling som vil komme ikke bare våre medlemmer til gode, men hele lokalsamfunnet. Vi gleder oss!

Idrettslagets årsmøte ble i år holdt som ett heldigitalt møte, via Teams. De få som fulgte årsmøtet fikk se at vi i 2020 riktignok har en nedgang i medlemstall, der denne skyldes medlemmer over 20 år som ikke har vært i aktivitet siden 12. mars 2020. Dette er en gruppe som vi er sikker på kommer tilbake nå når igjen kan holde ordinære treninger. Det som er svært gledelig er at vi har en økning av medlemmer under 18 år og at klubben klarte å kontrollere oss inn til ett positivt resultat.

Også i vinter fikk vi noen uker med snø og så raskt det er nok snø så er vi raskt ute med snøscooteren vår og lager skispor i Fevikmarka. Interessegruppa for bevaring av Fevikmarka fikk også laget en fin video med kjøring av skiløypene, se denne videoen her:

Det første halvåret av 2021 har for oss alle vært preget av den pågående pandemien men det har for store deler av pandemien vært mulig for våre utøvere under 20 år å trene tilnærmet normalt. Men vi har vært begrenset hva gjelder konkurranser fordi vi ikke har vært unntatt enmetersregelen hva gjelder idrettsutøvelse med/mot utøvere fra andre kommuner.Alle våre voksne utøvere har måttet forholde seg til enmetersregelen i all aktivitet, men 18. juni kom den gledelige beskjeden om at også de voksne kan utøve sin idrett som normalt. Vi må selvsagt forholde oss til enmetersregelen når vi ikke er i aktivitet.

Også i år måtte ser vi at det blir litt for vanskelig å arrangere Fevikmessa med gjeldende smittevernregler, vi har allerede sikret at de fleste aktørene også er med neste år, og da satser vi på å lage en virkelig god messe!

I samarbeid med Grimstad Kommune skal vi lage Idrettsskole for over 100 barn fra hele Grimstad i sommer, det blir to uker med mye idrettsaktivitet på Fevik Stadion og Fevik Skole.

Våre avdelinger har lagt ned stor innsats for å kunne holde god aktivitet. Det har ikke vært lett med alle smittevernreglene vi skal ta hensyn til og nå gleder vi til den videre gjenåpningen av samfunnet og vi har veldig lyst til å se dere på ett av våre mange arrangement til høsten.Vi planlegger å arrangere følgende arrangementer denne høsten:
14. august: Fevikdagen
29. august: Fevik Halvmaraton og Tysåsen Rundt
3. oktober: Løpestevne Friidrett
7. november: Fevikmarsjen

I tillegg kommer det mange kamper og turneringer for voksne og barn i alle våre idretter.

Først ut er en skikkelig godbit, for 24. juli er det igjen offisiell seniorkamp på Fevik Stadion, første runde i Norgesmesterskapet i Fotball for menn, og vi tar imot Start.
 Hvor nærme Cupfinalen vi kommer er enda usikkert, men det er sikkert at vi aldri har kommet så langt i turneringen før.

Takk igjen for at dere er med å bidra til all den gode aktiviteten vår. Vinnere messelotteriet 2021

Postet av IL Express den 4. Jun 2021

Vi har nå trukket vinnerne i årets messelotteri, og det er 10 heldige vinnere som har vunnet flotte premier. 

Vinnerne blir kontaktet for å avtale overlevering av premiene

Resultatet av trekningen ser dere under.  Gratulerer!
Vi søker instruktører til vår sommerskole

Postet av IL Express den 4. Mai 2021

Vi er stolte og glade for at vi, sammen med Grimstad kommune og 20 andre aktører skal legge tilrette for at 750 grimstadelever i barne- og ungdomsskolealder får gratis sommerskole!
Nå søker vi instruktører til sommerskolen.
Send oss din søknad innen 25. maiRecto solskjerming, 20% rabatt til Express medlemmer

Postet av IL Express den 28. Mar 2021Svein Lien 1957-2021

Postet av IL Express den 11. Mar 2021

MINNEORD FOR SVEIN LIEN

Det var med stor sorg vi i Express mottok meldingen om at Svein Lien var gått bort så altfor tidlig. Selv ble jeg kjent med Svein i 2001 da han som leder av Valgkomiteen ville ha meg inn i vervet som Leder av Express Arbeidsutvalg og Hovedstyre. Jeg var en totalt ukjent person for Express etter å ha bodd på Fevik bare tre år, men Svein mente dette gikk bra. Jeg ble i vervet i ti år, så det var vel noe rett i det Svein sa!

Sveins karriere i Express startet lenge før dette. Han var sentral i oppstarten av Barneidretten (nå Allidrett) tidlig på 1990-tallet, en gruppe som fort ble populær og vokste raskt. Han var også aktiv som trener i fotballen samtidig som han satt i gruppas styre. Også klubbens hovedstyre og Grimstad Idrettsråd fikk glede av Sveins bidrag. Senere ble Svein som kjent leder av Idrettskretsen, hvor han alltid talte varmt om Express. I Fotballgruppa vil han bli husket som en sentral person gjennom en viktig, men til tider også krevende periode. Han var leder av gruppa i 2005-2006 og kasserer fra 2007-2011. Det hele endte opp med byggingen av kunstgressbanen hvor Svein bidrog aktivt fra sin rolle som kasserer. 

Alle kjente Svein som den blide og positive personen som alltid stilte opp. Han var en familiens mann. Men Svein hadde hjerte for alle og ønsket å inkludere flest mulig i en aktiv og positiv hverdag. Svein var blid og lattermild. Det var aldri et problem, bare utfordringer som kunne løses. 

De senere år har vi alle fulgt Sveins kamp mot sykdommen. En ukuelig optimisme preget ham også i denne utfordrende situasjonen. Jeg husker så godt da han var ferdig med behandlingen og ting så lysere ut. Det var så fint at han hadde klart seg gjennom den vanskelige tiden! Men det kom en ny beskjed så altfor fort etterpå, det var funnet mer. Og denne gangen var selv ikke Sveins fantastiske pågangsmot nok, dessverre.

På vegne av hele Express vil jeg uttrykke stor sorg over Sveins altfor tidlige bortgang. Jeg vil takke de etterlatte for at vi fikk låne Svein så mye som vi gjorde. Vi føler med dere i sorgen og vi vil alle savne Svein. 

Vi lyser fred over Svein Liens minne.

 

På vegne av Express

Jon Ove Heen
Innkalling til årsmøte i fotballgruppa

Postet av IL Express den 22. Feb 2021

Avholdes 1.mars kl 18.00 

Sted: Digitalt (Teams innkalling nederst)

Eventuelle saker må sendes innen fredag 26. februar eller be om invitasjon på e-post til Jon Ove Heen (jonove_heen@yahoo.com).

Sak 1. Åpning

Sak 2. Valg av møteleder og referent

Sak 3. Godkjennelse av innkalling og saksliste

Sak 4. FG årsmelding

Sak 5. Innkomne saker

Sak 6. Regnskap og Budsjett

Sak 7. Valg

Sak 8. Heder og ære

Sak 9. Eventuelt

Sak 10. Avslutning

Microsoft Teams meeting

Join on your computer or mobile app

Click here to join the meeting

Learn More | Meeting options

Årsmøte Idrettslaget Express 2021

Postet av IL Express den 15. Feb 2021

Årsmøtet i Idrettslaget Express avholdes mandag 15. mars 2021, kl. 18.00.

Siden vi må følge de til enhver tid gjeldende smittevernregler holdes årsmøtet digitalt og kan følges gjennom linken under:
ÅRSMØTE IDRETTSLAGET EXPRESS

Årsmøtedokumenter:

Årsmelding 2020 Komprimert versjon 15.03.2021.pdf

Vi ber de som ønsker å delta på årsmøtet om å logge seg på i god tid før årsmøtet starter.

Ta kontakt med daglig leder dersom du ønsker bistand til pålogging:

E-post: bjornar@ilexpress.no

Telefon: 97615651

Valgkomiteen søker kandidater til styreverv

Postet av IL Express den 1. Feb 2021

15. mars er det årsmøte i Idrettslaget og valgkomiteen er godt i gang med sitt arbeid.

Er du, eller kjenner du noen, som bryr seg om idrettslaget vårt og har lyst til å være med å påvirke?

Ta kontakt med valgkomiteen i dag! Se kontaktinformasjon under. Trafikalt grunnkurs (nye datoer)?

Postet av IL Express den 14. Jan 2021

Team Trafikkskole tilbyr Trafikalt Grunnkurs og Førstehjelp til spillere i Express IL. 

Kurset holdes i Klubbhuset til Express 

Kvelder fra kl 1700. Dato: 3, 4, 10 og 11 mars .


Her er litt informasjon om Trafikalt Grunnkurs: 

Alle som skal øvelseskjøre må ha trafikalt grunnkurs for å kunne øvelseskjøre.   

Dette gjelder både for moped, motorsykkel og bil. For å kunne ta Trafikalt Grunnkurs må man ha fylt 15 år. Trafikalt grunnkurs består av 17t undervisning á 45 min.  

Timene er fordelt på 10 undervisningstimer teori om: 

•Trafikkopplæringen 

•Grunnleggende forståelse for trafikk 

•Menneske i trafikken 

•Øvelelsekjøring og kjøreerfaring 

4 undervisingstimer om: 

•Førstehjelp og tiltak ved trafikkulykker 

3 undervisingstimer om: 

•Mørkekjøringsdemonstrasjon trafikkant i mørket 

Mørkekjøringsdemonstrasjonen kommer til å skje i etterkant fra Team trafikkskole Arendal.

Kurset koster i utgangspunktet kr. 2900,- men vi ønsker å tilby   Trafikalt Grunnkurs  til kr. 2500,- pr. elev. Trafikalt Grunnkurs uten mørkekjøring kr. 1500,-. For at vi skal gjennomføre  Trafikalt Grunnkurs til denne tilbudspris, forutsettes en minimums elevgruppe på 6 stk.  Max. tillatt antall elever på et TGK er 16 stk. 

 

Mørkekjøringen må skje på kveldstid, så vi begynner vanligvis dette kl. 1700 /18.00 og utover kvelden. I sommerhalvåret fra 1. april til 15. oktober arrangeres ikke mørkekjøring. 

Elever som tar Trafikalt Grunnkurs i sommerhalvåret, blir innkalt til mørkekjøring i slutten  av oktober / tidlig i november. 

Du finner mer om Trafikalt Grunnkurs og øvelseskjøring på Team Trafikkskole og Statens Vegvesen

Kursholder Rune Heen   mobil 41809042   Tykkåsen 64   4870 Fevik   heen.rune@gmail.com           


Kontakt oss / påmelding                    

Påmelding kontortid kl12:00 til 16:00

Telefon: 370 21000 eller 

E-post: post@team-t.no                                           

Recto solskjerming

Postet av IL Express den 6. Jan 2021

Recto solskjerming er en lokal forhandler som tilbyr innvendig og utvendig solskjerming på målsøm. 

Vi leverer både til bedrifter og privatpersoner.

Alle produkter blir levert direkte fra fabrikk til sluttkunde som både er tid og kostnadsbesparende for kunden.

Best på kvalitet, service og pris

Vi strekker oss langt for at våre kunder skal bli fornøyd.

Vår målsetning er å være best på kvalitet, service og pris

Dette kan vi tilby

Vi kan tilby et bredt utvalg av solskjerming i over 1200 forskjellige stofftyper.

Alle produkter blir produsert på målsøm, tilpasset hver enkelt vindu.

Vår produsent har mer enn 40 års erfaring i markedet, og leverer til mer enn 40 land

Litt om oss

Recto solskjerming har hovedkontor i Kristiansand og drives av daglig leder Fredrik Strømstad som starta Recto solskjerming i 2016.

I oktober 2020 ble frolendingen Thomas Thorbjørnsen ansatt i Recto solskjerming som selger og montør og for å utvide markedet vårt til Arendal/Grimstad områdetAll aktivitet innstilt i perioden 04.01-18.01.2021

Postet av IL Express den 3. Jan 2021

Med en negativ smitteutvikling nasjonalt blir det fra 04.01.2021 iverksatt innstramminger som gir store konsekvenser for breddeidretten. Idrettsforbundet skriver følgende i sin pressemelding 03.01.2021:

All innendørsidrett, med unntak av toppidretten, anbefales utsatt til etter 18. januar. I tillegg anbefales kun å gjennomføre trening og konkurranser utendørs hvor man kan opprettholde avstand på minimum en meter til andre utøvere. Det betyr at ordinær kontaktidrett utendørs ikke bør gjennomføres i denne perioden.

Les hele pressemeldingen her: https://www.idrettsforbundet.no/nyheter/2021/regjeringen-anbefaler-at-all-innendorsidrett-utsettes-til-etter-18.-januar/

Som følge av dette innstiller idrettslaget Express all idrettsaktivitet til etter 18. januar eller til nye retningslinjer foreligger.