God jul

Postet av IL Express den 20. Des 2020


TekstboksIdrettslaget Express ønsker med dette å takke alle våre medlemmer, trenere, frivillige, støttespillere og motstandere for ett annerledes 2020, også i år har det blitt lagt ned utallige dugnadstimer for å sikre god aktivitet for våre utøvere.  

2020 har blitt ett veldig spesielt år for alle og når landet ble stengt ned i mars var det svært usikkert hvordan året kom til å bli for idrettslaget 
Vi har faktisk noen voksne utøvere som enda ikke er tilbake i normal aktivitet.  

Til tross for utfordringene har vi fått til ganske mye i løpet av året. Etter hvert som idretten åpnet igjen har vi hatt aktivitet for alle våre grupper.  

Vi blir så utrolig stolte av alle våre frivillige som bretter opp armene og ser muligheter når det virkelig trengs, setter seg inn i smittevernregler, spriter hender, vasker utstyr og alt dette kommer i tillegg til å planlegge den ordinære aktiviteten.  
Innsatsen som har blitt utført har vært formidabel, men har sørget for at vi har kunnet tilby god aktivitet for våre medlemmer. 
 
TUSEN TAKK TIL ALLE SOM HAR BIDRATT 

Hold ut, sammen kommer vi oss gjennom dette, og når den tid kommer gleder vi oss til å også kunne samle flere mennesker til gode arrangement for alle som har ett hjerte som banker for Fevik og for Express!  

Fredag 18. desember slukker vi de nye lysene på kunstgressbanen for i år, og tar en velfortjent juleferie. Når vi skrur på lysene igjen 4. januar håper vi å kunne skape gode idrettsopplevelser sammen med resten av Express-familien. Vi har mange spennende planer for det kommende året og håper du vil være med!  

Visste dat vi sommeren 2020 har gjort betydelige oppgraderinger i våre utleielokaler som aller våre medlemmer kan leie til medlemspris. 

Vi ønsker dere alle en fredelig julefeiring 
Takk for i år 

Hilsen  

Styret og administrasjonen Vinnere Julelotteriet 2020

Postet av IL Express den 16. Des 2020

Vi solgte alle 5000 loddene i årets julelotteri og ønsker å takke alle som har kjøpt lodd for den gode støtten.
De heldige vinnerne får onsdag 16.12 en hyggelig telefon fra oss i Express for å avtale premieoverlevering. 

Se vinnerne i tabellen under, Gratulerer!Nytt lys på kunstgressbanen!

Postet av IL Express den 5. Nov 2020

Tirsdag 3. november kunne våre utøvere trene i nytt lys på kunstgressbanen. Uken før det nye lyset var klart monterte Fevik Elektro de nye led-lysene som gir våre utøvere godt lys å trene i på vår kunstgressbane. Dette er første steg i rehabiliteringen av kunstgressbanen, det gjenstående arbeidet med utskifting av kunstgresset er planlagt utført i løpet av 2021.

Lysene ble tent til treningene for årgangene 2014, 2013 og 2012, med oss på tenningen hadde vi representanter fra Fevik Elektro, Sparebanken Sør og Idrettslaget Express.

En spesiell takk til Sparebanken Sør for gaveknyttet til rehabilitering av kunstgressbanen og til Fevik Elektro som har utørt lys-rehabiliteringen.

Fevik Elektro har utført sitt arbeid på en utmerket måte og vi kan anbefale Fevik Elektro til alle som trenger hjelp med sin elektroinstallasjon.

Kunstgressbanen har siden 2009 bært OSM sitt navn som også har hatt logo i banens midtsirkel og ved inngang til banen. Takk for den gode og store støtten! 

Når banen nå skal rehabiliteres søker vi etter ny banesponsor, dersom din bedrift kan være interessert i å pryde den nye kunstgressbanen i 10 år fremover ber vi deg ta kontakt med Magne i vår fotballavdeling.

Kontaktinformasjon
Magne Aslaksen
Daglig leder, Express Fotball
Tlf: 926 32 960
E-post: ma-asl@online.noBli trener eller leder i IL Express!

Postet av IL Express den 3. Nov 2020


I idrettslaget Express har vi mange dyktige trenere og ledere som alle er med på å gi idrettsglede til alle våre utøvere, tusen takk for alle timene dere legger ned!


Men vi har alltid behov for flere instruktører og ledere! Det vil bare gi enda bedre aktivitet. Vi trenger deg som har en trenerspire i magen,  eller har lyst til å ta fatt på treneroppgaven etter et par års pause. 

I Express har vi oppgaver for alle, først og fremst ute i aktivitet med medlemmene, men vi har også praktiske og administrative oppgaver i idrettslaget. 

Ta kontakt dersom du har lyst til å investere noen timer i uken til aktivitet for barn og unge sammen med resten av oss i Express-familien. 

Kontaktinformasjon: 
Daglig leder 
Bjørnar Borgestrand Øien
97615651


VIS MINDRE
Klubbhuset er oppgradert

Postet av IL Express den 25. Okt 2020

Et lokale er en viktig del av et hvert arrangement. Vi kan tilby leie av flotte lokaler i klubbhuset!

I vår og sommer har vi gjort gode oppgraderinger i utleielokalene på klubbhuset. Våre utleielokaler fremstår nå enda mer attraktive og vi ønsker selvsagt at våre medlemmer og andre aktuelle benytter lokalene.

Enten du skal holde møter, bursdagsfeiring, konfirmasjon, minnestund, barnebursdag, skoleavslutninger eller noe annet, kan våre utleielokaler passe for deg!

Klubbhuset tar inntil 50 pers sittende, men kan selvfølgelig benyttes til møter, konferanser og annet. Her følger det med kjøkken godt egnet til større sammenkomster, fullt utrustet til bevertning av inntil 50 pers. Det er prosjektor, lerret og lydanlegg i lokalene.

Vi har også et mindre møterom med plass til ca. 15 personer. Ta kontakt for pris på leie av dette.

Det leies ikke ut til eksterne fester hvor det nytes alkohol.

Ta kontakt med oss om det er noe du lurer på.

Priser (medlem/ikke medlem):
Helg: 1800/2500 kr.
Døgn: 1000/1500 kr.
Kveld (17.00-22.00): 700/1000 kr.

Kontakt:
Utleieansvarlig: Ann Bergmann
E-post: bergmann.ann@gmail.com
Tlf: 406 07 718Sparebanken Sør er vår hovedsamarbeidspartner i tre nye år!

Postet av IL Express den 23. Okt 2020

I mars forlenget vi sponsoravtalen med Sparebanken Sør og vi er veldig fornøyde med å ha kommet til enighet med Sparebanken Sør om denne avtalen som gjør Sparebanken Sør til vår hovedsamarbeidspartner ut 2022. Denne uken var Jon Holter Pedersen og Geir Opdahl fra banken på besøk for en sponsor prat og mottok samtidig IL Express jakker trykket med «stolt sponsor».

Dette er en stor og viktig avtale for oss, og det viser at vår hovedsamarbeidspartner har tro på klubben vår. Sparebanken Sør har siden 2017 vært en fantastisk god hovedsamarbeidspartner, og de har vært en veldig viktig bidragsyter for klubben.
 Vi har hatt et tett og godt samarbeid, som vi ser frem til å fortsette med

Sponsoravtalen innebærer at Sparebanken Sør-logoen fortsatt vil prege våre drakter, anlegg og treningsdresser.

Sparebanken Sør har i tillegg gått inn med en gave knyttet til rehabiliteringsarbeidet på vår kunstgressbane og har vært helt avgjørende i at dette arbeidet nå kan starte opp. Vi starter allerede i høst med å skifte lysene på banen, også planlegger vi for å utføre resterende arbeid over vinteren.

Vi er heldige som har med Sparebanken Sør som hovedsamarbeidspartner i 3 nye år. Ta kontakt med banken for en uforpliktende prat. Fevikmarsjen 2020

Postet av IL Express den 15. Okt 2020

Søndag 1. november ønsker vi velkommen til Fevikmarsjen 2020. Tradisjon tro arrangerer vi Fevikmarsjen første søndag i november og i år arrangerer vi marsjen for 43. gang!

Du registrerer deg for marsjen i klubbhuset på Fevik Stadion kl. 10-13.00 og går selv gjennom den oppmerkede løypa. Det er også barnevognvennlig løype.
Det blir natursti i løypa!

Startkontigent:

Voksne: 50,-
Barn: 30,-

 

Vi oppfordrer alle vår medlemmer til å være med oss på Fevikmarsjen denne høstsøndagen.

 

Link til GAT-artikkel med blant annet bilder fra Fevikmarsjen 2019:

https://www.gat.no/nyheter/har-gatt-fevikmarsjen-helt-siden-jeg-var-baby/Vil du bruke treningsrommet på klubbhuset?

Postet av IL Express den 11. Okt 2020

Visste du at alle Expressmedlemmer som er 16 år eller eldre har mulighet til å benytte treningsrommet på klubbhuset?

Treningsrommet er godt utstyrt med blant annet tredemøller, romaskiner, spinningsykler og apparater som lar deg trene hele kroppen.

Vanligvis er treningsrommet tilgjengelig hele døgnet med kodelås på inngangsdøren, men av smittevernhensyn er det nå kun åpent mandag og torsdag fra kl. 9 og ut dagen.

Dersom man ønsker veiledning i bruk av treningsrommet er det også mulighet for det.

Ønsker man tilgang til treningsrommet, veiledning eller har andre spørsmål. Ta kontakt med administrasjonen på e-post: post@ilexpress.no PELIAS - over 30 års erfaring med DESINFISERING

Postet av IL Express den 13. Aug 2020

Vi i PELIAS Norsk Skadedyrkontroll har over 30 års erfaring med desinfisering!

Pandemien er dessverre ikke over, og det er viktig at vi fortsetter det gode arbeidet med å beskytte oss og ikke minst de sårbare gruppene i samfunnet!

Har det vært personer med Covid 19 i deres lokaler?

Da er det mange potensielle smittepunkter dere må passe på:

- Håndtak og låser - Dører og porter - Gelendre og rekkverk - Kaffemaskiner og vannkokere - Tastaturer og kopimaskiner

- Knapper og brytere

For å kunne nullstille deres lokaler anbefaler vi tåkelegging med desinfiseringsmiddel av lokalene for å beskytte deres kunder og ansatte!

Ta kontakt for en uforpliktende prat, vi kan skreddersy løsninger for akkurat deres lokaler.

https://pelias.no/covid/
Treningsrom på klubbhuset, delvis åpnet

Postet av IL Express den 13. Aug 2020

Fra og med uke 34 (17. august) åpner vi treningsrommet på klubbhuset med begrenset åpningstid. 

På grunn av hygienehensyn vil treningsrommet kun være åpent mandager og torsdager. Det utarbeides egne retningslinjer for bruk av treningsrommet, reglene publiseres på hjemmesiden og henges opp ved inngang til treningsrommet. 

Retningslinjer for bruk av treningsrommet: 

Treningsrommet er åpent mandager og torsdager med følgende pålegg/retningslinjer for bruk:

 • Alle vasker hendene når de kommer 
 • Alt utstyr skal vaskes før og etter bruk
 • Alle skal trene med håndkle
 • Hold minst 1 m avstand til andre
 • Ikke mer enn 5 personer på treningsrommet samtidig.

Disse reglene er ufravikelige, og skal følges av alle.God Sommer

Postet av IL Express den 6. Jul 2020

Nå tar vi snart sommerferie fra det som har vært et veldig spesielt halvår for veldig mange, dette også for Idrettslaget Express.

Siden 12. mars har det ikke vært ordinær idrettsaktivitet, vi har gradvis åpnet opp for idrettsaktivitet etter gjeldende retningslinjer fra myndighetene, idrettsforbund og særforbund. Mange hadde planlagt å reise på stevner, turneringer og samlinger som har blitt avlyst. Alle klubbens arrangementer i perioden har blitt avlyst. Nå håper vi at situasjonen fortsatt vil være slik at vi kan starte opp med tilnærmet ordinær aktivitet etter sommerferien og at vi også veldig gjerne vil ha med alle de voksne medlemmene våre!  

Vi gleder oss virkelig til å skape nye idrettsrelaterte prestasjoner på Fevik, for Fevik, igjen!
  

Økonomi
Før Koronapandemien slo til for fullt var at vi ble enige med Sparebanken Sør om forlengelse av hovedsponsoravtalen i tre nye år. Vi er svært glade for at Sparebanken Sør fortsetter sin gode støtte!
Dersom du ikke allerede er kunde hos Sparebanken Sør så vil både Express og de veldig gjerne at du tar kontakt.
https://www.sor.no/felles/om-sparebanken-sor/kontorer/aust-agder/grimstad/

Idrettslaget har i dag rekordmange grasrotgivere som gjør at når de spiller hos Norsk Tipping vil inntil 7 prosent* av spillinnsatsen gå direkte til Idrettslaget, og best av alt, hverken innsats, premie eller vinnersjanse reduseres.
Grasrotandelen gjelder for alle Norsk Tippings spill, bortsett fra fysiske Flax-lodd og Belago.
I 2019 fikk Idrettslaget Express i overkant av 220 000,- i grasrotmidler.
 Du kan gi din grasrotstøtte til Express på en av følgende måter:

 • Hos kommisjonæren
 • Mobilspill
 • Norsk Tipping sine nettsider
 • SMS, send Grasrotandelen 975457753 til 60000

Anlegg
Overskuddet fra Julelotteriet 2019 er besluttet å gå til oppgradering av utleielokalene på klubbhuset. Vi har brukt våren til å oppgradere lokalene og vi vil være helt ferdige til oppstart i august.
Dersom du ønsker å leie lokalene til barnebursdag, konfirmasjon eller selskap så er du hjertelig velkommen.
 Ta kontakt med utleieansvarlig:

Ann Bergmann
 E-post: bergmann.ann@gmail.com
 Tlf: 406 07 718

Vi er også i gang med utvikling av idrettsanlegget på Fevik Stadion og første trinn er rehabilitering av eksisterende kunstgressbane og vi har engasjert IVRE Anleggsservice til å gjøre forprosjektering og innhente anbud til arbeidet.


 

Instrukser og arbeidsoppgaver
Når det denne våren ikke har vært ordinær idrettsaktivitet har vi også fått tid til å se på klubbens ulike instrukser og beredskapsplaner.
Klubbens felles sportslige utvalg har også utarbeidet retningslinjer for god aktivitet og som sikrer at våre utøvere får oppleve mestring i gode trygge miljøer.
 Vi vil i løpet av høsten være klare for å presentere reviderte versjoner til de som skal forholde seg til dette.

Vi har også startet revidering av vår klubbhåndbok slik at vi sikrer at riktig og nødvendig informasjon er tilgjengelig der.

 

Vi vil med dette ønske dere en riktig god sommer!
Laila Asbjørnsen, Styreleder
 Bjørnar B. Øien, Daglig leder

Lik oss på facebook og få med deg de nyeste oppdateringeneVinnere messelotteriet 2020

Postet av IL Express den 4. Jun 2020

Vi har nå trukket vinnerne i årets 1. mai lotteri, og det er 9 heldige vinnere som har vunnet flotte premier. 

Vinnerne vil bli kontaktet for å avtale overlevering av premiene. 

Resultatet av trekningen ser dere under, Gratulerer! 
Fotballskolen 2021

Postet av IL Express den 13. Mai 2020

Fotballskolen 2021 er foreløpig utsatt til vi får nye retningslinjer angående å spille på tvers av kommuner.
Kjøp "billett" og hjelp klubben vår

Postet av IL Express den 11. Apr 2020

Tirsdag 14. april var en dag vi spillere, trenere, støtteapparat og Fevik folk hadde gledet seg lenge til. Serieåpning i 3. divisjon på Fevik stadion mot Start 2.

Vi håper hverdagen snart er tilbake og at vi kan ønske velkommen til kamp på Fevik igjen.

Kan vi allikevel «fylle» Fevik stadion? Kjøp billett og støtt klubben! Hver billett koster 50,- og du kan kjøpe så mange du vil.

Vi trekker ut fem av de som støtter oss, som vinner hvert sitt gavekort på stor valgfri pizza fra Pizzabakeren Fevik.

Vipps til 578391 Express Fotball 

eller

bankoverføring til kontonummer 2801 46 27539 

Ønsker alle en riktig god påske, overhold karantenereglene og ta vare på hverandre.

Sportslig hilsen Olav Hovstad, kaptein Express A-lag.
Billig dekkskift lørdag 18. april

Postet av IL Express den 7. Apr 2020

Fevik Bilverksted og Express Fotball tilbyr dekkskifte lørdag 18. april for kun kr. 200,-. Vi kan også hente bil og dekk hjemme hos deg for kr 250,- inkludert dekkskift (innenfor postnummer 4870) hvis du ønsker det. For bestilling av henting bil, sende e-post eller sms til Magne før fredag 17. april: ma-asl@online.no / 92632960. 

Sigbjørns dyktige folk står for dekkskifte og spillere fra Express A-lag kjører og henter biler. Det blir servering av gratis kaffe og boller. Sigbjørn er i det gavmilde hjørnet, så all inntekt denne dagen går uavkortet til Express Fotball.

Med hilsen

Sigbjørn Bentsen og Magne Aslaksen
Fevik Stadion åpnes for aktivitet

Postet av IL Express den 3. Apr 2020

Som følge av at helsedirektoratet, Norges Idrettsforbund, Norges Fotballforbund og Grimstad Kommune har alle fattet vedtak om at utendørs idrettsanlegg åpnes for trening velger også Idrettslaget Express å åpne Fevik Stadion med OSM kunstgress for aktivitet. 

Vi minner om at aktiviteten må være innenfor de gjeldende smittevernregler:
Det betyr at det ikke skal være mer enn fem personer sammen, med en avstand på to meter. Avstanden gjelder både innad i gruppen, og til andre personer. Videre oppfordres det tydelig til at det bør være voksne tilstede der det er aktivitet for barn og ungdom.

Som følge av at all aktivitet må være innenfor de smittevernreglene som myndighetene har anbefalt velger vi å ikke låse opp målene i denne omgang. Flomlysene vil også fortsatt være avslått så det vil ikke være mulig med kveldsaktivitet. 

Vi vurderer situasjonen og tiltakene fortløpende og gir beskjed gjennom hjemmesiden når det kommer endringer. 

Idrettslaget Express oppfordrer alle til å være bevisste det ansvaret som ligger i å benytte banene og å trene sammen. Vi er glade for at folk trener og oppfordrer til dette, men vi vil gjerne at både store og små passer på at dette skjer innenfor trygge rammer. 

Det er vanskelig å hele tiden være bevisste på dette når man er i aktivitet, og det er lett å gjøre "små" feil som kan føre til store konsekvenser. 

Tren trygt - enten du gjør det alene, sammen med andre - både på og utenfor våre arenaer!

 

Idrettslaget Express

 Fevik Stadion er stengt!

Postet av IL Express den 25. Mar 2020

Stadionanlegget på Fevik Stadion med fotballbaner, løpebane og klubbhus er som følge av pålegg fra myndighetene med hensikt å redusere smittefare stengt.
Vi ser allikevel at det er flere som benytter anlegget til tross for disse beskjedene.
Vi vil minne om at det er svært gode grunner for at anlegget er blitt stengt av myndighetene og ber om at alle respekterer dette til den nåværende krisen er over.

Husk at selv om du ikke selv er i en risikogruppe og at sannsynligheten for at det å bli syk har farlige konsekvenser for deg, så kan du bidra til å spre smitte til andre som ikke tåler å bli (mer) syke. 

Nettopp derfor er det så viktig at vi alle lytter til rådene fra myndighetene. Dessuten er det større sjanse for at vi raskere er tilbake på banen om vi alle er gode på dette i dag.Idrettslaget Express - hvordan vi håndterer koronavirus

Postet av IL Express den 11. Mar 2020

Sist oppdatert: 25.03.2020 kl. 11.30

Alle aktiviteter i Idrettslaget Express er nå innstilt, Stadionanlegget med fotballbaner og klubbhus er stengt. 
Tiltakene følger rådene fra myndighetene og gjelder frem til rådene endres eller nye råd foreligger. 


Denne artikkelen beskriver hvilke tiltak som har blitt gjort og gjøres i klubben gjør rundt Korona-smitte. Vi gjør ikke dette for at dere skal være bekymret, men for å hjelpe til å forebygge i størst mulig grad.

For mer informasjon om viruset ber vi dere se folkehelseinstituttets temaside: https://www.fhi.no/sv/smittsomme-sykdommer/corona/ 

Norges Idrettsforbund har også kommet med "spørsmål og svar til idrettsklubber vedrørende koronaviruset": https://www.idrettsforbundet.no/nyheter/2020/viktig-informasjon-vedrorende-koronavirus/   

Siden vår administrasjon er de som har størst mulighet til å samle inn informasjon om det som skjer i gruppene og lagene. På den måten får vi som klubb det beste grunnlaget for å gjøre riktige valg raskt.

Kontaktpersoner vedrørende Korona-håndtering i Idrettslaget Express(begge varsles): 

NB! Det er på www.ilexpress.no vi vil legge ut ny informasjon, oppdateringer og tiltak i Idrettslaget Express

Fra perioden frem til 12.03.2020:

For at vi skal kunne gjøre gode vurderinger, handle raskt og bidra til å unngå spredning, er vi avhengig av at: 

 • alle medlemmer, trenere, støttespillere og foreldre rapporterer mistanke om og kjente tilfeller av Korona-infeksjon til Administrasjonen. Vi vil vise varsomhet i forhold til informasjonen som blir delt med oss, men vi trenger den så raskt som mulig
 • lagledere, trenere viser varsomhet og unngår å samle grupper tett. 
 • alle som planlegger turer, samlinger eller å samle større grupper (pt. over 50 personer) (spesielt innendørs) må varsle administrasjonen.

På bakgrunn av dette, vil vi - om nødvendig i samråd med medisinsk ekspertise - iverksette nye tiltak i klubben. 

VI ØNSKER AT ALLE VÅRE MEDLEMMER OG ANDRE SOM BESØKER VÅRE ARENAER GJØR FØLGENDE:

 • foreldre og andre som ikke trenger å ha kontakt med spillere under kamp, trening, konkurranse, holder god avstand til lag/grupper.
 • alle benytter personlige hånddesinfeksjonsprodukter på arenaene
 • unngår all form for håndhilsing og/eller klemming mellom utøvere før under og etter kamp/trening  – inklusive på premieutdelinger og liknende
 • karantene utvides til også å omfatte foreldre og søsken til personer som allerede er i karantene
 • alle som har vært på reise til Nord-Italia, Kina, Iran, sør-Korea og Tirol ( Østerrike) siste 14 dager skal avstå fra å delta på treninger og konkurranser/kamper
 • alle – enten det er utøvere, foreldre, besøkende eller arrangører – som ikke er 100 % friske bes om å avstå fra deltakelse og holde seg borte fra arenaen
 • alle oppfordres til god håndhygiene og å unngå nærkontakt med hverandre
 • ta samtaler og planlegging utendørs i den grad det er mulig - unngå garderober
 • dusj hjemme i stedet for på arenaene.

Oversikt over påvirkede treninger/arrangement:

 • All aktivitet i Express Håndball er innstilt ut uke 12 (22.03) 
 • All aktivitet i Express Turn og trim er innstilt ut hele vårsesongen 2020
 • All breddeaktivitet i Express Fotball er innstilt ut april
 • All aktivitet på klubbhuset, med garderober og styrkerom  avlyser og klubbhuset stenger ned ut uke 11(til 15.03, fra 12.03 kl. 13.00)
 • Raulandsturen (allidrett) avlyst
 • Klubbdommerkurs (fotball), mandag 16.03 er utsatt.

Informasjon fra særkrets og forbund:Årsmøtet i fotballgruppa

Postet av IL Express den 17. Feb 2020

Express fotball sitt årsmøte ble avholdt 12. februar på klubbhuset. Disse fikk velfortjent heder: 

Årets Expresser ble Roy Ludvigsen. 

Årets unge Expresser tildelt Olav Hovstad.

Årets trener pokal (Bas Van Den Belds pokal) til Asbjørn Toft Lorentzen og Thorvald Hansen.

Takk til alle tidligere styremedlemmer, nytt styre på denne siden http://www.exf.no/p/17127/kontakt 

Årsmøte Idrettslaget Express 2020

Postet av IL Express den 11. Feb 2020

Årsmøtet i Idrettslaget Express avholdes på klubbhuset, onsdag 11. mars 2020, kl. 18.00.

Forslag som behandles på årsmøtet må være sendt til styret senest mandag 24. februar. Saker sendes til: post@ilexpress.no 

Saksdokumenter:

Årsrapport 2019.pdf

Årsmøtedokumenter 11.03.2020.pdf
Årsmøte i fotballgruppa 12.02.2020

Postet av IL Express den 28. Jan 2020

Express Fotball holder årsmøte onsdag 12. februar kl. 18.00 på klubbhuset på Fevik Stadion. Saker som ønskes tas opp bes sendes til leder i fotballgruppa, Jon Erlend Pile, på e-post jp@univa.no innen onsdag 29.01.2020.

Valgkomiteen søker kandidater til styreverv

Postet av IL Express den 14. Jan 2020

11. mars er det årsmøte i Idrettslaget og valgkomiteen er godt i gang med sitt arbeid.
Er du, eller kjenner du noen, som bryr seg om idrettslaget vårt og har lyst til å være med å påvirke?
Ta kontakt med valgkomiteen i dag! Se kontaktinformasjon under.Oppdatert lov Idrettslaget Express

Postet av IL Express den 1. Jan 2020

1.1.2020 trer ny lovnorm i kraft for Idrettslag. I den forbindelse har hovedstyret i Idrettslaget Express godkjent ny lov for idrettslaget som følger den nye lovnormen. 

Hovedstyrets vedtak og link til ny lov finner dere under:

Hovedstyret i Idrettslaget Express godkjenner vedlagte lov som ny lov for idrettslaget fra 01.01.2020.

Denne loven følger den nye lovnormen fra Norges Idrettsforbund som også trer i kraft 01.01.2020. 

Loven publiseres på idrettslagets hjemmesidehttp://www.ilexpress.no/p/50134/lov-for-idrettslaget-express