Vinnere av Julelotteriet 2017!

Postet av IL Express den 18. Des 2017

Trekning av julelotteriet 2017 ble gjennomført mandag 18.12 på klubbhuset med tre personer tilstede. Personene som var tilstede var August Gundersen, Simon Nett og Nicolai Somdal. 

Vi gratulerer vinnerne og takker samtidig alle loddkjøpere for støtten til IL Express! 


1. gevinst, julemat verdi kr. 5000 fra Meny Fevik: Inge Sørhaug

2. gevinst, julemat verdi kr. 2500 fra Meny Fevik: Reidun Skeie

3. gevinst, julemat verdi kr. 1500 fra Meny Fevik: Arnold Børud

4. gevinst, julemat verdi kr. 1200 fra Meny Fevik: Ulrik Stephensen

5. gevinst, julemat verdi kr. 800 fra Meny Fevik: Hildegunn Hausevik Johnsen

6. gevinst, julemat verdi kr. 600 fra Meny Fevik: Torgeir Hermansen

7. gevinst, julemat verdi kr. 400 fra Meny Fevik: Ingeborg DalaneJuleavslutning i turngruppa

Postet av IL Express den 8. Des 2017
Byttekveld på klubbhuset

Postet av IL Express den 29. Nov 2017
Fevikmarsjen søndag 04. november!

Postet av IL Express den 3. Nov 2017

Basketballgruppa klare for ny sesong!

Postet av IL Express den 17. Okt 2017

Rad 1 (fra venstre): Charly Berthod, Mathias Hellesmark, Kjetil Hanson
Rad 2: Martin Jakimovski, Erik Johnsen, Andreas Hauland Næss, Simen Urianstad, 

Ikke på på bildet: Henrik Johnsen, Jonas Boneng, Žadvydas Kasperavičius, Hans Eric Fritzen Prestårhus, Thomas Brossamain, Nick Savaris (trener)


Basketballsesongen er endelig i gang i på Sørlandet igjen og IL Express er klare! Over 35 medlemmer fordelt på fire alderstrinn trener hver uke Holvika- og Fevikhallen. 

Som i fjor blir denne sesongen meget spennende for IL Express. Det er planlagt en rekke easybasket-turneringer på hele Sørlandet. Senior herrer (med flere spillere fra UiA) fortsetter å spille regional 1. divisjon og setter som mål å innta førsteplassen etter mange år på andre og tredjeplass. Noen av våre spillere på aldersbestemte lag er også uttatt til spill på regionslaget og nasjonale treninger og til NM-kvalik. Sist men ikke minst, damelaget setter seg igjen som mål å vinne Sørlandscupen, Pirates Cup i juni for fjerde år på rad. Vi følger spent med! 


Klubbens hovedfokus for 2017/2018 sesongen er et utvidet samarbeid med regionen for videreutvikling av basketballmiljøet på Sørlandet. Det innebærer tilrettelegging av idretten i skolene. Dersom du har du lyst å spille basketball eller om vi besøker din skole, ta kontakt med IL Express Basketball. 


Onsdag‬ 18. oktober kl 20.30 er det klart for første kamp i 1. divisjon for senior herrer mot Kristiansand Studentidrettslag (KSI). Det skjer i Holvikahallen i Grimstad og inngang er gratis for alle. Ta med barna og venner for en spennende kveld.


Rad 1 (fra venstre): Charly Berthod, Mathias Hellesmark, Kjetil Hanson
Rad 2: Martin Jakimovski, Erik Johnsen, Andreas Hauland Næss, Simen Urianstad, Ikke på på bildet: Henrik Johnsen, Jonas Boneng, Žadvydas Kasperavičius, Hans Eric Fritzen Prestårhus, Thomas Brossamain, Nick Savaris (Trener)

Sportslig hilser, IL Express basketball (ilexpress.no --> basket gruppen)"Idrettstilbud for voksne

Postet av IL Express den 19. Sep 2017

I Express har vi selvfølgelig stort fokus på idrett for barn og unge, men det betyr absolutt ikke at vi har glemt den voksne delen av befolkningen! IL Express har en rekke tilbud til voksne, både lavtterskeltilbud og tilbud til de som vil noe mer. Under følger en oversikt: 


Trim: 

HvaHvorNår
SeniordansKlubbhuset på Fevik StadionMandager kl. 10.30-13.00
HerretrimFevikhallenMandager kl. 21.00-22.00
GåturStart ved klubbhuset på Fevik StadionTirsdager kl. 18.00-20.00
Fotball for jenter/damerOSM Stadion (kunstgressbanenOnsdager kl. 20.30-21.30
DametrimFevikhallenOnsdager kl. 20.30-22.00
Seniortrim KlubbhusetTorsdager kl. 10.00-12.00
Friidrett: LøpOppmøte på Fevik StadionTorsdager kl. 19.00

NB! Alle aktivitetene i oversikten over, bortsett fra "Fotball for jenter/damer" og "Friidrett: Løp" er organisert av IL Express Turn og Trim. Kontaktpersoner finner du her. Kontaktperson for "Fotball for jenter/damer" er Magne Aslaksen, ma-asl@online.no / 926 32 960. Kontaktperson for friidrett er Henrik Kofoed Nielsen, henrik.kofoed.nielsen@uia.no / 370 48 789.

Øvrig:

HvaKontaktperson
Fotball, 3. divisjon herrerMagne Aslaksen, ma-asl@online.no / 926 32 960
Fotball, 3. divisjon damerAsle Johnsen, asle.johnsen@gmail.com / 913 86 537
Basketball, herrer seniorNick Savaris, savarisnick@yahoo.co.uk / 936 98 231

Vi har også en orienteringsgruppe som deltar på diverse o-løp hver sesong! Kontaktperson er Hans Jakob Kløvstad, tlf. 930 03 616Fevikhallen stengt for trening 11. september

Postet av IL Express den 7. Sep 2017

Førstkommende mandag 11. september benyttes Fevikhallen som valglokaler. Hallen blir derfor stengt for treninger denne dagen.Turn og Trim: Treningstider og høstplan

Postet av IL Express den 10. Aug 2017

Det nærmer seg en ny turnsesong! Treningstider for sesongen 2017/2018 er satt, og det samme er planen for øvrige aktiviteter høsten 2017:

Treningstider 2017/2018

Høstplan 2017

Treningstider og høstplan finnes også i høyrekolonnen på turn og trims gruppeside. Vinn-Vinn med Sparebanken Sør!

Postet av IL Express den 4. Jul 2017

IL Express og Sparebanken Sør inngikk en samarbeidsavtale fra 01.01.2017 som gjør Sparebanken Sør til vår hovedsamarbeidspartner. Nå kan du støtte IL Express ved å bli kunde selv eller tipse om andre potensielle kunder i Sparebanken Sør!

Vinn-Vinn går ut på at Sparebanken Sør utbetaler kr. 1000,- til IL Express for hver nye kunde med engasjement (innskudd eller lån) over kr. 500.000!

Du bestemmer selv om det er hovedlaget eller en av idrettsgruppene i klubben som skal motta kr. 1000,- dersom du blir kunde!

Om dette høres spennende ut er du velkommen til en uforpliktende samtale med Sparebanken Sørs dyktige rådgivere!

Husk å gi beskjed om at du er blitt tipset av IL Express slik at klubben får utbetalt kr. 1000,- dersom du blir kunde!

Kontaktperson:

Geir Arne Opdahl, Finansiell Rådgiver AFR

Tlf: 955 27 966

E-post: go@sor.no


IL Express oppfordrer alle medlemmer til å benytte klubbens samarbeidspartnere! Uten våre samarbeidspartnere hadde det ikke vært mulig å tilrettelegge for all frivillig innsats som skaper aktivitet i klubben vår!DAB+ kampanje i samarbeid med Fevik Bilverksted!

Postet av IL Express den 13. Jun 2017

I samarbeid med Fevik Bilverksted lanserer IL Express kampanje på DAB+ adaptere! Det er ikke lenge til FM-nettet slukkes, og mange biler har derfor behov for et DAB+ adapter. Nå kan du støtte IL Express samtidig!

Avhengig av hvilket adapter du ønsker går kr. 300,- / kr. 500,- direkte til den idrettsgruppa eller det laget DU ønsker å støtte!

Kampanjen inkluderer tre ulike DAB+ adaptere, og prisene inkluderer montering i din bil:

For å støtte Express når du monterer DAB+ i din bil tar du med deg følgende skjema til Fevik Bilverksted. Fyll ut skjema som beskrevet. Trykk på bildet for å åpne skjemaet i PDF format:

Takk for at du støtter IL Express når du monterer DAB+ i din bil!Idrettsskolen takker alle samarbeidspartnere og bidragsytere for godt gjennomført Barneidrettsdag!

Postet av IL Express den 23. Mai 2017

Bildet: IL Express Orientering var en av mange poster på programmet på Barneidrettsdagen.

Da var Barneidrettsdagen 2017 vel gjennomført! En stor takk til alle sponsorer, instruktører/utstillere, som stilte opp og gjorde en KJEMPEJOBB!

Uten dere, hadde ikke dagen kunne blitt avviklet!

Det ble det et bra oppmøte i år i nydelig vær. Ca 240 barn fra hele distriktet deltok.

Vi håper vi kan spørre dere igjen neste år, for vi ser på denne dagen som svært verdifull både for barna/deltakerne og for idrettslaget vårt.

Dette er en super mulighet for oss å vise fram bredden vi har å by på i laget vårt!

Vi ønsker dere alle en flott sommer!


Hilsen

Arrangementsgruppa for BarneidrettsdagenIL Express inviterer til AAOK Karuselløp 4 - sprint, 3. mai 2017

Postet av IL Express den 2. Mai 2017
Medlemskontingenter 2017

Postet av IL Express den 27. Feb 2017

Medlemskontingenter for 2017 blir sendt ut i løpet av få dager. Som vanlig sendes medlemskontingentene ut på e-post, og man kan velge om man vil betale med konto- og KID-nummer i nettbank eller direkte i Min idrett.

Kontingentene er en svært viktig inntekt for klubben og vi oppfordrer samtlige medlemmer til å betale innen forfallsdato!

Det er ikke gjort noen endringer i satsene som er som følger:

Trener/leder: Kr. 100

Aktiv 4-12: Kr. 500

Aktiv 13-17: Kr. 700

Aktiv 18+: Kr. 900

Støttemedlem / aktiv 65+: Kr. 250

Familie: Kr. 1750IL Express årsmøte 2017

Postet av IL Express den 23. Feb 2017

Bildet: Styreleder Margit Unander og Ordfører Kjetil Glimsdal sammen med Tobias Wangerud (Bragdstatuett) og Bendik Liltved Hoel (Årets Expresser).

IL Express gjennomførte sitt årsmøte onsdag 15. februar på klubbhuset på Fevik Stadion. Tilstede på årsmøtet var 28 stemmeberettigede og seks observatører. IL Express har tradisjon for å dele ut heder og ære før årsmøteforhandlingene starter. Det ble gjort også i år, og fem personer som har utmerket seg fikk utdelt forskjellige priser. I tillegg var Ordfører Kjetil Glimsdal invitert for å si litt om Grimstad kommunes tanker om idrett.

I IL Express er det utallige personer som gjør en uvurderlig jobb for at våre tilbud skal være mulig å gjennomføre. Det er også personer som er aktive i sine idretter som utmerker seg med sportslige prestasjoner. På årsmøtet deles det ut ulike priser til personer som har fortjent en ekstra oppmerksomhet, enten gjennom sitt engasjement og frivillige arbeid, eller med sportslige prestasjoner. På årsmøtet 2017 ble priser for "Årets Expresser", to Bragdstatuetter og to hederstegn delt ut:

Årets Expresser: Bendik Liltved Hoel

Årets Expresser deles ut til en person som har utmerket seg sportslig eller administrativt det gjeldene året.

Bendik spiller fotball i Express og har utmerket seg med sine fantastiske ballferdigheter de siste årene. Han har holdt en rekke trikseshow både i 2015 og 2016. Bendik ble innstilt som Årets Expresser fordi han alltid representerer klubben på en flott måte. Her er noe av det han har gjort i 2016:

  • Show for MK
  • Trikseshow på båtmessa i Grimstad
  • Trikseshow/instruktør sammen med Azun på Express fotballskole
  • Trikseshow sammen med Azun på Stabæks eliteturnering
  • Show på sommerfestival i Lyngdal
  • Turne sammen med Azun og co på campingplasser/badeland fra Fredrikstad i øst til Lindesnes i vest
  • Trikseshow på Arendal fotballs hjemmekamp overført på tv
  • Åpningsshow på Idrettsgalla Sør
  • Var på besøk i London på VM i triksing
  • Bendik representerer Express på en fremragende måte


Bragdstatuett: Tobias Wangerud

Bragdstatuetten deles ut for sportslige prestasjoner på høyt nivå.

Tobias har vært fast på Agders kretslag i 2016 og spilt alle kampene. Tobias har ved to anledninger blitt lånt ut og spilt nasjonale turneringer for Starts guttelag i Trondheim og Bergen og bemerket seg positivt. Tobias er en av tre gutter fra Aust-Agder som er tatt ut på kretslaget for 2016/17.

Tobias ble også tatt ut på landsdelssamling i Sarpsborg for G2002 i desember 2016. Kun 30 gutter fra kretsene Agder, Telemark, Vestfold, Buskerud og Østfold ble tatt ut, så dette henger høyt for en ung gutt. Etter gode prestasjoner over lang til meldte Tobias overgang til IK Start etter sesongen 2016. Vi takker Tobias for god innsats i Express og ønsker lykke til på veien videre!


Bragdstatuett: Reidar Gundersen

Bragdstatuetten deles ut for sportslige prestasjoner på høyt nivå.

Reidar Gundersen har utmerket seg ved å være en av ytterst få utøvere i Express som har tatt medaljer i nasjonale og internasjonale konkurranser i 2016. I klassen M55-M59 har Reidar tatt sølvmedalje i kulestøt i både norsk og nordisk mesterskap for veteraner. Reidar var selv skuffet over lengden han støtet i Nordisk Mesterskap, men en sølvmedalje er uansett en sterk prestasjon. Reidar satser videre og håper på å prestere enda bedre i EM i 2017. Vi ønsker lykke til!


Hederstegn: Roy Ludvigsen

Hederstegn tildeles for fremragende arbeid for klubben gjennom en årrekke, både administrativt og på det sportslige plan.

Roy har vært Express a-lagstrener i sju år, noe som er unikt i disse tider. Roy har ledet Express til to kretsmesterskap, de to første i klubbens 98 årige historie. Roy har ledet Express fra bunnen av 5 div. til toppen av 3 div. Roy har hvert år ledet Express til bedre tabell-/divisjonsplassering. Fra og være Sørlandets dårligste 3 divisjonslag i 2015 til og bli Sørlandets beste i 2016. Roy har vært en mentor og brobygger og bidratt til fotballens fremgang i en veldig stor grad og har en stor ære for den “standing” Express Fotball nå har på Sørlandet.

Roy har i løpet av sju år kun gått glipp av to kamper og en håndfull treninger ,noe som viser hvor dedikert han har vært til klubb, lag og jobben sin.

Etter 2016 sesongen valgte Roy å gi seg som a-lagstrener for å få mer tid til familien. Vi takker Roy for alle timene han har lagt ned de siste syv årene, og håper han kommer tilbake i en rolle i klubben på et senere tidspunkt.


Hederstegn: Andre Pedersen

Hederstegn tildeles for fremragende arbeid for klubben gjennom en årrekke, både administrativt og på det sportslige plan.

Andre har vært primus motor for Fevikklubben i 20 år og gjennom dette sørget for et godt fritidstilbud utover idretten for ungdom på Fevik og omegn. Fevikklubben holder åpent hver fredag og noen tirsdager, i tillegg til å arrangere en årlig tur som de siste årene har gått til Tusenfryd. Fevikklubben arrangerer også disco for barneskoleelevene noen ganger i året. Andre har god kommunikasjon med kommunen, politiet og natteravnene og har god oversikt over hvordan ungdomsmiljøet på Fevik utvikler seg. Fevikklubben, med Andre i spissen, klarer stadig å forbedre tilbudet sitt gjennom oppussing av lokaler, nye tilbud/aktiviteter osv. Andre gjør en fantastisk jobb for å gjøre Fevikklubben til et svært viktig tilbud for ungdom på Fevik!

IL Express takker Andre for den flotte jobben har har gjort i 20 år, og håper det enda er mange år til han gir seg!


Ønsker du å lese årsrapport for IL Express (inkludert årsrapport fra alle grupper) finner du den her:

IL Express Årsrapport 2016.pdfÅrsmøte for IL Express: Sakspapirer

Postet av IL Express den 8. Feb 2017

Vedlagt følger agenda og sakspapirer for IL Express årsmøte 2017. Årsmøtet holdes onsdag 15. februar kl. 18.00 på klubbhuset på Fevik Stadion.


Vedlagt følger sakspapirer:

Sakspapirer årsmøte 2017.pdf

Vedlegg til sakspapirer årsmøte 2017 - IL Express lov.pdfVårplan turn og trim

Postet av IL Express den 23. Jan 2017

Turn- og trimgruppa har flere aktiviteter utover vanlige treninger i vår. Se vedlagt skjema for fulll oversikt!

Vårplan 2017
Vi ønsker flere kvinnelige dommere!

Postet av IL Express den 17. Jan 2017

I dag er det kun 3-4 kvinnelige kretsdommere i NFF Agder. Det ønsker vi å gjøre noe med! 4.-5. mars er det rekrutteringsdommerkurs på Thon Hotel Sørlandsparken hvor alle er velkommen til å melde seg på. Under følger en oppfordring fra en av kretsens mest rutinerte kvinnelige dommere, Anne Katrine Thomsen:

Å være fotballdommer er gøy!

Mitt navn er Anne Katrine Thomsen. Jeg er fotballdommer og det er utrolig gøy. Jeg har vært dommer for kretsen i 16 år, og klubbdommer siden 1995. På den tiden har jeg fått dømme toppfotball, åpen nordisk U16, cupfinale J16 og mange gøye kamper her i Agder. Etter at jeg har fått to flotte barn, dømmer jeg nå 4.div. lokalt og gleder meg til hver kamp!

Vi er ikke mange jenter som dømmer her i Agder, og jeg vil så gjerne at vi blir flere. Så jeg har tatt på meg jobben med å rekruttere flere jenter, prøve å få til et skikkelig miljø på kvinnesiden.

I fjor dømte jeg mange jente/dame kamper, og ser at det gror godt. Da tenker jeg at med den økningen på antall spillere og lag, så bør det også komme en økning på dommersiden. Det er ikke sånn at man må velge mellom å spille eller dømme fotball. Det er fullt mulig å spille aktivt og å være aktiv fotballdommer. Jeg gjorde dette i mange år før jeg satset bare som dommer. Hadde faktisk tid til å være trener og ha venner samtidig.

Det å være dommer har gitt meg og gir meg utrolig mange gode opplevelser. Det er sosialt og gøy. Jeg treffer veldig mange flotte mennesker og jeg holder meg i god fysisk form. Det er selvsagt viktig for å være dommer. Nå er det ikke pengene som driver meg, men det er en fin inntektskilde. Er du student for eksempel, kan du like godt dømme fotball som en annen ekstrajobb. I fjor tente jeg rundt 60.000 på dømming fordelt på cirka 45 kamper fra april til november. Det er fult mulig å dømme mer eller mindre enn dette.

Jeg har blitt en god leder av å være dommer. Og når jeg dømmer får jeg god mestringsfølelse fordi jeg blir satt på mange prøver igjennom en kamp. Jeg holder meg ikke bare i god fysisk form, men jeg blir god til å ta ansvar, finne gode og kjappe løsninger. Hjernen blir kvikkere, ikke bare når jeg dømmer, men i hverdagen også. Det er bra å ha på CV’en sin at du er fotballdommer og mange arbeidsgivere biter seg merke i dette.

4.og 5. mars skal kretsen ha rekrutteringsdommerkurs på Thon Hotell i Sørlandsparken. Her håper jeg vi skal komme kvinnesterke. Du må melde deg på igjennom klubben din, men må gjerne gi meg et lite vink om du har lyst til å bli dommer. Ta sjansen og prøv da vel! Jeg skal ha ansvar for alle kvinnelige dommere i Agder, så jeg skal passe på at du trives som dommer og at du får de utfordringene du selv bestemmer, trenger, ønsker og er kvalifisert til. Jeg lover en god fadderordning, og jeg skal selvsagt være der for alle spørsmålene som dukker opp underveis. Håper også at jeg skal få muligheten til å være med deg på kamp underveis i sesongen.

Bor det en liten dommer i deg, så ta kontakt med meg :-)

Jeg håper å se deg på kurs 4. og 5. mars :-)

Dommerhilsen fra

Anne Katrine (Tini) Thomsen

tini@flak.no Tlf:46764493Lyst til å spille innebandy?

Postet av IL Express den 13. Jan 2017Fleridrett for ungdom

Postet av IL Express den 13. Jan 2017

Fleridrett for ungdom!

Sondre, Fredrik, Frida og Ingrid fra Idrettslinja på Sam Eide videregående skole er klare for å være trenere for ungdomsgruppa ”Fleridrett” som er organisert under Idrettsskolen i Express.

Idrettsskolen satser på ungdom som vil drive med allsidig trening og har skrevet kontrakt med de 4 nye trenere som allerede er i gang. De ønsker å bruke Idrettsskolen som sin praksisplass til høsten og deres engasjement i Idrettsskolen vil bli fulgt opp av deres lærere. Vi håper dette kan være et interessant tilbud for ungdomsskoleelever fremover. Tilbudet er for alle i 8. 9. og 10. klasse. Det har vært dårlig oppmøte etter jul, men vi vil holde tilbudet åpent noen onsdager til for å se om flere møter opp. Hvis ikke så ser vi oss nødt til å legge ned dette tilbudet, noe som hadde vært veldig synd.

Fysisk aktivitet er utrolig viktig så vi håper at alle kan hjelpe til å spre denne informasjonen slik at det blir en stor gjeng med ungdom som treffes til felles hygge med idrett i fokus. Det er åpent for å prøve ut tilbudet nå i januar, så tar vi innmelding fra 1. Februar dersom nok ungdom melder sin interesse.Velkommen til idrettsskolen!

Postet av IL Express den 11. Jan 2017

Trykk på bildet for å åpne dokumentet som PDF.

Idrettsskolen er allerede i gang med vårsesongen, som startet med "åpen hall" forrige onsdag. I dag er det klart for nye økter hvor de yngste skal prøve seg på turn, mens det blir FunBattle og håndball for de litt eldre. Deltakerne på idrettsskolen får prøve seg på en rekke morsomme aktiviteter i løpet av sesongen, og oversikten ser dere i bildet over. Trykk på bildet for å åpne dokumentet som PDF.

Alle treninger foregår i Fevikhallen dersom annet ikke er spesifisert i hallskjemaet. Har ditt barn lyst til å prøve seg i idrettsskolen? Da er det bare å møte opp! Alle får mulighet til å være med to ganger før man må bestemme seg om man skal melde seg inn i Express.

Spørsmål? Ta kontakt med leder i idrettsskolen, Linda Gryting: li-gry@online.noÅrsmøte for IL Express

Postet av IL Express den 10. Jan 2017

Årsmøtet for IL Express i 2017 blir holdt 15. februar kl. 18.00 på klubbhuset på Fevik Stadion.

Saker på meldes inn senest onsdag 1. februar. Saker kan meldes inn på post@ilexpress.no.

Saksliste blir publisert på hjemmesiden etter styremøtet onsdag 1. februar.