Allidrett starter opp 4. september

Postet av IL Express den 20. Aug 2019Idrettsskolen takker alle samarbeidspartnere og bidragsytere for godt gjennomført Barneidrettsdag!

Postet av IL Express den 23. Mai 2017

Bildet: IL Express Orientering var en av mange poster på programmet på Barneidrettsdagen.

Da var Barneidrettsdagen 2017 vel gjennomført! En stor takk til alle sponsorer, instruktører/utstillere, som stilte opp og gjorde en KJEMPEJOBB!

Uten dere, hadde ikke dagen kunne blitt avviklet!

Det ble det et bra oppmøte i år i nydelig vær. Ca 240 barn fra hele distriktet deltok.

Vi håper vi kan spørre dere igjen neste år, for vi ser på denne dagen som svært verdifull både for barna/deltakerne og for idrettslaget vårt.

Dette er en super mulighet for oss å vise fram bredden vi har å by på i laget vårt!

Vi ønsker dere alle en flott sommer!


Hilsen

Arrangementsgruppa for BarneidrettsdagenFleridrett for ungdom

Postet av IL Express den 13. Jan 2017

Fleridrett for ungdom!

Sondre, Fredrik, Frida og Ingrid fra Idrettslinja på Sam Eide videregående skole er klare for å være trenere for ungdomsgruppa ”Fleridrett” som er organisert under Idrettsskolen i Express.

Idrettsskolen satser på ungdom som vil drive med allsidig trening og har skrevet kontrakt med de 4 nye trenere som allerede er i gang. De ønsker å bruke Idrettsskolen som sin praksisplass til høsten og deres engasjement i Idrettsskolen vil bli fulgt opp av deres lærere. Vi håper dette kan være et interessant tilbud for ungdomsskoleelever fremover. Tilbudet er for alle i 8. 9. og 10. klasse. Det har vært dårlig oppmøte etter jul, men vi vil holde tilbudet åpent noen onsdager til for å se om flere møter opp. Hvis ikke så ser vi oss nødt til å legge ned dette tilbudet, noe som hadde vært veldig synd.

Fysisk aktivitet er utrolig viktig så vi håper at alle kan hjelpe til å spre denne informasjonen slik at det blir en stor gjeng med ungdom som treffes til felles hygge med idrett i fokus. Det er åpent for å prøve ut tilbudet nå i januar, så tar vi innmelding fra 1. Februar dersom nok ungdom melder sin interesse.Velkommen til idrettsskolen!

Postet av IL Express den 11. Jan 2017

Trykk på bildet for å åpne dokumentet som PDF.

Idrettsskolen er allerede i gang med vårsesongen, som startet med "åpen hall" forrige onsdag. I dag er det klart for nye økter hvor de yngste skal prøve seg på turn, mens det blir FunBattle og håndball for de litt eldre. Deltakerne på idrettsskolen får prøve seg på en rekke morsomme aktiviteter i løpet av sesongen, og oversikten ser dere i bildet over. Trykk på bildet for å åpne dokumentet som PDF.

Alle treninger foregår i Fevikhallen dersom annet ikke er spesifisert i hallskjemaet. Har ditt barn lyst til å prøve seg i idrettsskolen? Da er det bare å møte opp! Alle får mulighet til å være med to ganger før man må bestemme seg om man skal melde seg inn i Express.

Spørsmål? Ta kontakt med leder i idrettsskolen, Linda Gryting: li-gry@online.no