Bli trener eller leder i IL Express!

Postet av IL Express den 3. Nov 2020


I idrettslaget Express har vi mange dyktige trenere og ledere som alle er med på å gi idrettsglede til alle våre utøvere, tusen takk for alle timene dere legger ned!


Men vi har alltid behov for flere instruktører og ledere! Det vil bare gi enda bedre aktivitet. Vi trenger deg som har en trenerspire i magen,  eller har lyst til å ta fatt på treneroppgaven etter et par års pause. 

I Express har vi oppgaver for alle, først og fremst ute i aktivitet med medlemmene, men vi har også praktiske og administrative oppgaver i idrettslaget. 

Ta kontakt dersom du har lyst til å investere noen timer i uken til aktivitet for barn og unge sammen med resten av oss i Express-familien. 

Kontaktinformasjon: 
Daglig leder 
Bjørnar Borgestrand Øien
97615651


VIS MINDRE
Vil du bruke treningsrommet på klubbhuset?

Postet av IL Express den 11. Okt 2020

Visste du at alle Expressmedlemmer som er 16 år eller eldre har mulighet til å benytte treningsrommet på klubbhuset?

Treningsrommet er godt utstyrt med blant annet tredemøller, romaskiner, spinningsykler og apparater som lar deg trene hele kroppen.

Vanligvis er treningsrommet tilgjengelig hele døgnet med kodelås på inngangsdøren, men av smittevernhensyn er det nå kun åpent mandag og torsdag fra kl. 9 og ut dagen.

Dersom man ønsker veiledning i bruk av treningsrommet er det også mulighet for det.

Ønsker man tilgang til treningsrommet, veiledning eller har andre spørsmål. Ta kontakt med administrasjonen på e-post: post@ilexpress.no Idrettslaget Express - 100 år- Jubileumsfest

Postet av IL Express den 4. Des 2018

Idrettslaget Express fyller 100 år i 2019, vi skal feire idrettslaget behørlig hele jubileumsåret og starter med jubileumsfest som selvsagt holdes på Strand Hotel Fevik.
Tid: 19. januar klokken 19.00

Vi har plass til 250 deltagere og håper å fylle Strand Hotel til en fantastisk kveld for alle som bryr seg om Express.

For egenandelen får du:
Velkomstdrink
3 retters middag
Taler
Musikk
Dans
Flere overraskelser!

Aldersgrense: 18 år

Meld deg på tidlig, egenandelen øker jo nærmere du kommer festen.

Påmelding her: https://www.deltager.no/idrettslaget_express_100_ar_jubileumsfest_19012019

Påmeldingsfrist: 31.12.2018

Dersom du ønsker overnatting tilbyr Strand Hotel spesialpris til deltagere på jubileumsfesten:
Enkeltrom: 798,-
Dobbeltrom: 990,-
Prisen inkluderer frokost og inngang i velværeavdelingen.
Ta kontakt med Strand Hotel direkte for å bestille rom til spesialpris:
E-post: booking@strandhotelfevik.no
Telefon: 37 25 00 00

Om du ønsker å si noen ord, fortelle en morsom historie eller holde et innslag, ta kontakt:
E-post: bjornar@ilexpress.no 
Telefon: 97 61 56 51

Hele Express gleder seg!

Protokoll fra årsmøtet 2018

Postet av IL Express den 23. Apr 2018

Protokoll fra årsmøtet 2018

Ny daglig leder i IL Express!

Postet av IL Express den 9. Apr 2018

Vi har gleden av å informere om at Bjørnar Borgestrand Øien er ansatt som daglig leder i IL Express. Bjørnar kommer fra stillingen som daglig leder i Ready IF som er et fleridrettslag i Oslo med over 2300 medlemmer. Ready har høy aktivitet innen blant annet fotball, bandy, alpint, friidrett og arrangerer blant annet Råskinnet som er et stort løpsarrangement i Oslo.

 

Av utdanning har Bjørnar en Bachelor i Idrett, Friluftsliv og Helse fra Høgskolen i Oslo. Bjørnar har selv vært aktiv idrettsutøver og trener. Han har blant annet vært trenerkoordinator i Vålerenga Fotball, Oppstartskoordinator med ansvar for de minste spillerne i Ready IF og flere andre roller innen idretten. De siste årene har han jobbet som Daglig leder i Ready. Ready IF ble i 2015 kåret til årets idrettslag i Oslo  og var første kvalitetsklubb i Oslo i 2016. Omsetningen i Ready IF er kr 18 mill.

Bjørnar er 31 år gammel og samboer med en Sørlandsjente (fra Hisøya) og nå har de besluttet å flytte til hennes hjemtrakter. Forventet oppstart i IL Express for Bjørnar er 1. august 2018. Vi gleder oss til å få Bjørnar som en del av IL Express og ønsker ham hjertelig velkommen til klubben!