Basketballgruppa klare for ny sesong!

Postet av IL Express den 17. Okt 2017

Rad 1 (fra venstre): Charly Berthod, Mathias Hellesmark, Kjetil Hanson
Rad 2: Martin Jakimovski, Erik Johnsen, Andreas Hauland Næss, Simen Urianstad, 

Ikke på på bildet: Henrik Johnsen, Jonas Boneng, Žadvydas Kasperavičius, Hans Eric Fritzen Prestårhus, Thomas Brossamain, Nick Savaris (trener)


Basketballsesongen er endelig i gang i på Sørlandet igjen og IL Express er klare! Over 35 medlemmer fordelt på fire alderstrinn trener hver uke Holvika- og Fevikhallen. 

Som i fjor blir denne sesongen meget spennende for IL Express. Det er planlagt en rekke easybasket-turneringer på hele Sørlandet. Senior herrer (med flere spillere fra UiA) fortsetter å spille regional 1. divisjon og setter som mål å innta førsteplassen etter mange år på andre og tredjeplass. Noen av våre spillere på aldersbestemte lag er også uttatt til spill på regionslaget og nasjonale treninger og til NM-kvalik. Sist men ikke minst, damelaget setter seg igjen som mål å vinne Sørlandscupen, Pirates Cup i juni for fjerde år på rad. Vi følger spent med! 


Klubbens hovedfokus for 2017/2018 sesongen er et utvidet samarbeid med regionen for videreutvikling av basketballmiljøet på Sørlandet. Det innebærer tilrettelegging av idretten i skolene. Dersom du har du lyst å spille basketball eller om vi besøker din skole, ta kontakt med IL Express Basketball. 


Onsdag‬ 18. oktober kl 20.30 er det klart for første kamp i 1. divisjon for senior herrer mot Kristiansand Studentidrettslag (KSI). Det skjer i Holvikahallen i Grimstad og inngang er gratis for alle. Ta med barna og venner for en spennende kveld.


Rad 1 (fra venstre): Charly Berthod, Mathias Hellesmark, Kjetil Hanson
Rad 2: Martin Jakimovski, Erik Johnsen, Andreas Hauland Næss, Simen Urianstad, Ikke på på bildet: Henrik Johnsen, Jonas Boneng, Žadvydas Kasperavičius, Hans Eric Fritzen Prestårhus, Thomas Brossamain, Nick Savaris (Trener)

Sportslig hilser, IL Express basketball (ilexpress.no --> basket gruppen)"