Vi søker instruktører til vår sommerskole

Postet av IL Express den 4. Mai 2021

Vi er stolte og glade for at vi, sammen med Grimstad kommune og 20 andre aktører skal legge tilrette for at 750 grimstadelever i barne- og ungdomsskolealder får gratis sommerskole!
Nå søker vi instruktører til sommerskolen.
Send oss din søknad innen 25. mai


0 Kommentar

Recto solskjerming, 20% rabatt til Express medlemmer

Postet av IL Express den 28. Mar 2021


0 Kommentar

Svein Lien 1957-2021

Postet av IL Express den 11. Mar 2021

MINNEORD FOR SVEIN LIEN

Det var med stor sorg vi i Express mottok meldingen om at Svein Lien var gått bort så altfor tidlig. Selv ble jeg kjent med Svein i 2001 da han som leder av Valgkomiteen ville ha meg inn i vervet som Leder av Express Arbeidsutvalg og Hovedstyre. Jeg var en totalt ukjent person for Express etter å ha bodd på Fevik bare tre år, men Svein mente dette gikk bra. Jeg ble i vervet i ti år, så det var vel noe rett i det Svein sa!

Sveins karriere i Express startet lenge før dette. Han var sentral i oppstarten av Barneidretten (nå Allidrett) tidlig på 1990-tallet, en gruppe som fort ble populær og vokste raskt. Han var også aktiv som trener i fotballen samtidig som han satt i gruppas styre. Også klubbens hovedstyre og Grimstad Idrettsråd fikk glede av Sveins bidrag. Senere ble Svein som kjent leder av Idrettskretsen, hvor han alltid talte varmt om Express. I Fotballgruppa vil han bli husket som en sentral person gjennom en viktig, men til tider også krevende periode. Han var leder av gruppa i 2005-2006 og kasserer fra 2007-2011. Det hele endte opp med byggingen av kunstgressbanen hvor Svein bidrog aktivt fra sin rolle som kasserer. 

Alle kjente Svein som den blide og positive personen som alltid stilte opp. Han var en familiens mann. Men Svein hadde hjerte for alle og ønsket å inkludere flest mulig i en aktiv og positiv hverdag. Svein var blid og lattermild. Det var aldri et problem, bare utfordringer som kunne løses. 

De senere år har vi alle fulgt Sveins kamp mot sykdommen. En ukuelig optimisme preget ham også i denne utfordrende situasjonen. Jeg husker så godt da han var ferdig med behandlingen og ting så lysere ut. Det var så fint at han hadde klart seg gjennom den vanskelige tiden! Men det kom en ny beskjed så altfor fort etterpå, det var funnet mer. Og denne gangen var selv ikke Sveins fantastiske pågangsmot nok, dessverre.

På vegne av hele Express vil jeg uttrykke stor sorg over Sveins altfor tidlige bortgang. Jeg vil takke de etterlatte for at vi fikk låne Svein så mye som vi gjorde. Vi føler med dere i sorgen og vi vil alle savne Svein. 

Vi lyser fred over Svein Liens minne.

 

På vegne av Express

Jon Ove Heen0 Kommentar

Innkalling til årsmøte i fotballgruppa

Postet av IL Express den 22. Feb 2021

Avholdes 1.mars kl 18.00 

Sted: Digitalt (Teams innkalling nederst)

Eventuelle saker må sendes innen fredag 26. februar eller be om invitasjon på e-post til Jon Ove Heen (jonove_heen@yahoo.com).

Sak 1. Åpning

Sak 2. Valg av møteleder og referent

Sak 3. Godkjennelse av innkalling og saksliste

Sak 4. FG årsmelding

Sak 5. Innkomne saker

Sak 6. Regnskap og Budsjett

Sak 7. Valg

Sak 8. Heder og ære

Sak 9. Eventuelt

Sak 10. Avslutning

Microsoft Teams meeting

Join on your computer or mobile app

Click here to join the meeting

Learn More | Meeting options
0 Kommentar

Årsmøte Idrettslaget Express 2021

Postet av IL Express den 15. Feb 2021

Årsmøtet i Idrettslaget Express avholdes mandag 15. mars 2021, kl. 18.00.

Siden vi må følge de til enhver tid gjeldende smittevernregler holdes årsmøtet digitalt og kan følges gjennom linken under:
ÅRSMØTE IDRETTSLAGET EXPRESS

Årsmøtedokumenter:

Årsmelding 2020 Komprimert versjon 15.03.2021.pdf

Vi ber de som ønsker å delta på årsmøtet om å logge seg på i god tid før årsmøtet starter.

Ta kontakt med daglig leder dersom du ønsker bistand til pålogging:

E-post: bjornar@ilexpress.no

Telefon: 97615651
0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline