Express Jentefotballskole

Velkommen til fotballskole!

Påmeldingsskjema nederst på denne siden!

Express fotball vil sammen med Monica Knudsen og Hege Riise arrangere fotballskole for jenter på Fevik Stadion 17. og 18. september!

Spillere fra Norges beste lag, LSK Kvinner, vil også delta som instruktører.


Når: 17.-18. september på Fevik Stadion

Alder: 10 - 16 år

Pris: Kr. 1000 (to dager med fotballskole og mat. Inkluderer også diplom og t-skjorte)


Program:

Lørdag

09.00: Oppmøte og registrering.

09.45: Første økt.

11.30: Lunsj

12.30: Andre økt.

14.00: Lett bevertning: Saft, kjeks og frukt

15.00-16.30: Trenersamling i klubbhuset. Presentasjon av LSK Kvinners sportslige plan. Hvilke prioriteringer gjelder, når det internasjonale nivået er vår referanse? Hvilke konsekvens bør de internasjonale referansene ha for det daglige arbeidet med ynge spillere? Diskusjon og spørsmål.

NB! Egen påmelding for trenere som ønsker å delta på samlingen på klubbhuset! Benytt påmeldingsskjema nederst på siden. Trenersamlingen er gratis.

Søndag

09.45: Oppmøte.

10.00: Første økt

11.30: Lunsj

12.30: Andre økt

14.00: Avslutning og utdeling av diplom.


Monica og Hege har begge lang erfaring som toppspillere og trenere i Toppserien. Monica har blant annet vært cupmester og to ganger seriemester, vunnet bronse i VM og blitt olympisk mester med landslaget som spiller. Som trener har hun vunnet flere serie- og cupmesterskap med LSK Kvinner. Hun er også kåret til årets trener på kvinnesiden i Norge tre ganger.

Hege har som spiller vunnet både OL, EM og VM gull med landslaget. Hun har vunnet serie og cup i både USA og Japan, i tillegg til cupen i Norge. Hun har totalt spilt 188 landskamper for Norge. Som trener har hun vært med på serie- og cupgull med LSK Kvinner. Hun har også vært assistenttrener for USAs kvinnelag i perioden 2009-2011.

Påmelding gjøres via skjema nederst på denne siden. Vi foretrekker at fotballskolen betales med mCASH. Dette gjør arbeidet mye enklere for våre frivillige. Last ned appen, scan QR-koden under og betal i appen. NB! Merk betalingen med navn i appen (alternativ dukker opp når du bestiller). Er det helt umulig for deg å betale med mCASH kan du nevne dette i kommentarfeltet på påmeldingen, men vi har et sterkt ønske om at betaling gjøres med mCASH.


Express Jentefotballskole

Påmelding Express Jentefotballskole / Trenersamling

Velg fotballskole eller trenersamling

Kontaktperson

Magne Aslaksen

E-post: ma-asl@online.no

Powered by: Bloc