Ludvigsen gir seg

Postet av A-lag den 25. Nov 2016


Mandag denne uken fortalte Roy Ludvigsen spillergruppa at han gir seg som trener for Express etter syv år i rollen. Ludvigsen har en krevende sivil fulltidsjobb og en familie å ta hensyn til. Den nye divisjonsinndelingen med betraktelig mer reising og økt treningsmengde blir derfor for mye.

Ludvigsen har hatt ansvar for a-laget i syv sesonger og har tatt Express fra å være et 5. divisjonslag til å være Sørlandets beste 3. divisjonslag i 2016. Det har med andre ord vært en imponerende sportslig utvikling over flere år. Helt siden opprykket fra 5. divisjon i 2011 har Express forbedret plasseringen sin årlig.

Til Agderposten sier Ludvigsen han opplevde en utladning og ikke ekstra motivasjon etter den gode sesongen i 2016, og føler derfor det er riktig å takke av for denne gang.

IL Express ønsker å takke Roy Ludvigsen for jobben han har gjort over en lang periode. Roy har alltid stilt opp og kun gått glipp av en kamp (grunnet jobb) på syv sesonger. Det er heller ingen tvil om at Roy forlater seniorfotballen i Express i mye bedre forfatning enn hva tilfellet var da han kom. Vi setter stor pris på innsatsen Roy har lagt ned for klubben og ønsker han alt det beste i fremtiden!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline