Express fikk en solid lærepenge mot Arendal

Postet av Nicolai Somdal den 7. Mar 2016

Bildet: Sondre Kristiansen er bedre som fotballspiller enn som bilmekaniker

Arendal Fotball - Express 8-1 (5-0)

Etter tre seire på like mange forsøk i treningskampene ventet større utfordringer når Arendal Fotball stod på motsatt banehalvdel. Det skal være nivåforskjell på 2. og 3. divisjonslag, men forskjellen ble vel stor i lørdagens kamp.


Express startet med følgende lag:

Marius Larsen

Antonio Fiane , Nicolay Rylander, Hari Begluk, Yasir Munir

Thomas Knudsen, Terje Pedersen, Jim Eriksen, Jan Aage Nordbø

Nicolai Somdal

Nikolai Gundersen

Innbyttere: Sondre Kristiansen, Kim Ronnie Kristiansen, Runar Furre, Levi Finsrud, Kamil Bilecki


Det var trøbbel allerede før kampstart for Express. Sondre Kristiansen stod hjelpeløs langs E-18 med motorstopp og trener Roy Ludvigsen måtte gjøre noen omrokkeringer på startoppstillingen. En skadet Knut Hovet ble redningen for Kristiansen som ble hentet og ankom stadion rett etter kampstart.

Selve kampen begynte heller ikke bra for Fevikguttene. Arendal gikk rett i strupen på Express med høyt og aggressivt press som gjorde at bortelaget slet veldig med å holde ballen i laget. Det var tydelig at dette kom til å bli en forsvarskamp, og når Arendal gang på gang fikk spille seg lekende lett forbi alt av rødkledde spillere var det bare et spørsmål om tid før scoringene skulle komme. Det tok ikke spesielt lenge, for allerede etter fire minutter tok Arendal ledelsen etter klabb og babb i feltet etter en corner. Etter snaut ti minutter doblet Arendal ledelsen før Express tettet igjen frem til halvtimen var spilt. Da kom det også tre raske mål, og hjemmelaget gikk til pause med en solid 5-0 ledelse. Kampbildet var det samme i hele omgangen; Arendal holdt på ballen, og de få gangene Express fikk fatt i kula endte det i brudd og store defensive hull.


Arendal byttet nesten hele laget i pausen, og det førte til at Express kom bedre med i kampen i andre omgang. Arendal var klart best også i denne omgangen, men Express klarte i det minste i perioder å få tak i kula og spilte seg til noen farligheter. På tampen kom også scoringen da Nicolay Gundersen reduserte til 1-8.


Kampen ble en skikkelig påminnelse om at det må jobbes hardt frem mot seriestart. Det vanker heldigvis både en og to muligheter til å rette opp inntrykket når Express reiser til Danmark og Jetsmark Idrætscenter førskommende torsdag-søndag. På fredag er 4. divisjonslaget Rakkestad motstander og på lørdag skal Express møte 3. divisjonslaget Riska fra Rogaland.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Arkiv

Levert av IdrettenOnline