Express - Donn 4-1 (0-0)

Postet av Nicolai Somdal den 31. Jan 2016

Bildet er fra sesongen 2015 hvor Express tok i mot Start 2 på Fevik Stadion.

Express - Donn 4-1 (0-0)

0-1 - Donn

1-1 - Sondre Ruberg Kristiansen

2-1 - Nicolai Somdal

3-1 - Sondre Ruberg Kristiansen

4-1 - Selvmål

Årets første treningskamp ble spilt på OSM Stadion lørdag 30. januar kl. 14.00. Utgangspunktet for kampen kunne vært bedre. Antonio Fiane, Hari Begluk, Jan Aage Nordbø, August Gundersen, Nikolai Gundersen, Vegard Ramse, Ali Hossainy, Runar Furre og Henning Bjerge var alle utilgjengelige på grunn av skader og sykdom. Med tanke på at samtlige er gode kandidater for en plass i startoppstillingen tyder det på god kamp om plassene i kommende sesong. Fraværet ga derimot flere unggutter muligheten, og den tok de virkelig vare på!

Express startet med følgende lag:Innbyttere: Fredrik Rylander (45 min. for Larsen), Kim Ronnie Juvasstøl (40 min for Munir), Erik Ødegården (25 min. for Finsrud), Atle Larsen (40 min. for Kollstad)


Førsteomgangen på OSM Stadion var en jevn og sjansefattig affære. Express var stort sett solide bakover, men kom heller ikke til de store mulighetene. En meget vrien sol kan ha hatt noe med saken å gjøre. Donn kom nærmest scoring i førsteomgang da Marius Larsen var uheldig å feilberegnet en lang ball som spratt over Express sisteskanse. En Donnspiller jaktet ballen, men etter en liten kollisjon mellom Expresskeeperen og Donnangriperen trillet ballen ut over sidelinjen. Kanskje ble bortelaget snytt for et straffespark i denne situasjonen.

I andreomgang tok kampen virkelig fyr. Etter få minutter gikk Donn opp i ledelsen mot et Expresslag som i utgangspunktet hadde god kontroll på de få angrepene til de blå- og hvitstripede.

Etter bortelagets scoring tok Express kontroll over absolutt alt som skjedde på banen, og ga seg ikke før det stod 4-1. Først fikk Nicolai Somdal en stor mulighet etter et godt innlegg fra Yasir Munir. Mottaket var godt, men avslutningen var absolutt ikke av samme kvalitet og skuddet gikk via en forsvarspiller og ut til hjørnespark. Få minutter senere satt Sondre Ruberg Kristiansen inn et langskudd som nok kom noe overraskende på en feilplassert keeper. Uansett et godt plassert skudd fra omlag 20 meter. 2-1 kom etter en corner fra Kristiansen som ble stusset i mål av Somdal. Kristiansen var ikke ferdig for dagen, og halvveis i 2. omgang serverte han et hjørnespark som gikk direkte i mål ved bakerste stolpe. Dagens siste scoring kom etter at Kim Ronnie Juvasstøl slo et frispark inn i feltet. En forvirret forsvarspiller oppfattet ikke at han var helt alene, og brukte magen til å flikke ballen videre inn i mål.


Det er mange positive ting å ta med seg fra årets første treningskamp. Express var gode i presset og skapte utallige brudd høyt i banen. Hjemmelaget hadde god kontroll defensivt, og i andre omgang produserte de også en rekke sjanser som resulterte i fire scoringer. Samtidig skal man merke seg at motstanderen nok var langt fra samme lag som spilte 2. divisjon i fjor, og de røde fra Fevik kan vente seg tøffere motstand når serien sparkes i gang.0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Arkiv

Levert av IdrettenOnline