Jentefotballens dag i Sørlandshallen!

Postet av Nicolai Somdal den 15. Des 2015

Jentefotballens dag


Jentefotballens dag i Sørlandshallen ble en stor suksess

Lørdag 12. desember arrangerte NFF Agder aktivitetsdag for 350 jentefotballspillere.

Etter mange ukers planlegging var endelig dagen kommet da NFF Agder skulle samle Sørlandets fotballinteresserte jenter til deres egen dag i Sørlandshallen.

– Det er første gang vi arrangerer et tiltak som dette, og jeg må si meg svært fornøyd med både deltakelse og gjennomføring, sier Elin Hjemdal, Jentefotballansvarlig i NFF Agder. – Vi vet det var en del jenter som skulle spille håndballturnering denne dagen, så med det i betraktning er vi veldig fornøyd med at hele 350 jenter koste seg med fotball i hallen.

Dagens store overraskelse sto banksjef i Sparebanken 1 SR- Bank Ann-Helen Moum og daglig leder i IL Express Magne Aslaksen for. De tildelte NFF Agder en Fair Express oppblåsbar fotballbane til aktiviteter for barn og unge. Banen er gitt av Express Fotball, SR- Bank og Fair Deal.

– Den banen er jeg helt sikker på NFF Agder vil få god bruk for. Jeg har også kun fått positive tilbakemeldinger fra ungene på at banen er super å spille på og gir øktene det lille ekstra, avslutter en glad og lettet Elin Hjemdal, Jentefotballansvarlig i NFF Agder.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Arkiv

Levert av IdrettenOnline