Sesongens første bortekamp: Sandnes Ulf 2

Postet av Nicolai Somdal den 19. Apr 2015

I morgen, mandag 20. april, spiller Express sesongens første bortekamp. Tiden med korte turer til Rygene og Hisøya er forbi, og i morgen går turen til Rogaland for å møte Sandnes Ulfs nest beste.

Det er et faktum at andrelagene kan variere veldig fra runde til runde, men 2-2 mot Ålgård i første kamp er helt klart et resultat det står respekt av for rekruttene fra Sandnes. Det som er sikkert er at det blir en tøff kamp mot unge spillere som ønsker å vise seg frem.

Etter gode treningskamper og seier mot Randesund i 1. kvalifiseringsrunde til NM har pilen pekt nedover for de røde og blå. I 2. kvalifiseringsrunde til NM ble Pors Grenland flere nummer for store. Express ble sendt hjem med 0-6 i sekken. Det var likevel en positiv gjeng som var klare for kamp mot Lyngdal i første serierunde. Express hadde ikke tapt en seriekamp på hjemmebane siden sommeren 2013, og denne statistikken ønsket guttene naturligvis å forsterke.

Express tok ledelsen 1-0, men Lyngdal snudde kampen med både en, to og tre scoringer. Etter at Lyngdal fikk sin keeper utvist 15. minutter før slutt fikk Express etablert et visst trykk mot Lyngdal-målet, men det ble med en redusering og tap 3-2 i seriepremieren.

Med nok en treningsuke i kroppen er guttene klare for årets første seier! En vanskelig bortekamp venter, men vi håper Express får vist hva de er gode for og reiser hjem med tre poeng i bagasjen!

Om noen ivrige supportere ønsker å ta turen er kampstart kl. 20.00 på hovedbane 2 i Sandnes. Det blir oppdateringer på Twitter for dere som holder dere hjemme.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Arkiv

Levert av IdrettenOnline