Medlemskontingenter

Postet av Nicolai Somdal den 31. Mar 2015

Hei alle Express-medlemmer!

Vi har i dag sendt ut medlemskontingenter på e-post. Vi har ikke brukt dette systemet før og det byr alltid på noen utfordringer. Det kan virke som at man mottar to like varsler dersom samme e-postadresse er registrert både på barn og foresatt, og det er laget en link mellom disse i systemet. Om du har fått to like e-poster er det altså samme faktura i begge og kun den ene som skal betales. Vi gjør oppmerksom på at skal motta en e-post per barn som er medlem i klubben.

Har du fått sms om at faktura kommer på e-post uten at den er mottatt er det mest sannsynlig fordi vi ikke har registrert e-postadressen din. Da vil du motta papirfaktura i posten, men send gjerne din e-postadresse til medlem@ilexpress.no.

De som mottar familiekontingent mottar et varsel per navn i familien. Faktura skal kun betales en gang. Det er dessverre ingen måter å unngå dette på foreløpig, men vi håper NIF IT finner en løsning på det til neste år. Når faktura er betaling forsvinner betalingskravet på alle navnene på Min idrett.

Vi gjør oppmerksom på at medlemskontingent og spilleravgift (for de som spiller fotball og basketball) er to ulike fakturaer som begge må betales.

Husk at du også finner medlemskontingenten under «Betalinger» på: https://minidrett.nif.no

Er det noen spørsmål til medlemskontingenter må du gjerne ta kontakt på medlem@ilexpress.no


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Arkiv

Levert av IdrettenOnline