Opprykksfest på Smag & Behag

Postet av Nicolai Somdal den 18. Nov 2014

For å feire opprykket til 3. divisjon samlet a-lagsspillerne, støtteapparat, styret, ektefeller og kjærester seg på Smag & Behag lørdag kveld.

Se bildegalleri fra oppryksfesten her.

Det ble en flott kveld med god mat og drikke, taler og prisutdelinger!

IL Express Bragdstatuett

På festen mottok a-lagstrener Roy Ludvigsen Bragdstatuetten. Dette er en utmerkelse som «tildeles for sportslige prestasjoner på et meget høyt nivå». På fem sesonger har Ludvigsen tatt a-laget fra å være et middels 5. divisjonslag til 3. divisjon i 2015. Det er en stor prestasjon og Ludvigsen er en verdig mottaker av denne utmerkelsen som ble overrakt av fotballgruppas styreleder Jon Ove Heen.

Kåringer

Roy Ludvigsen presenterte vinnerne av en rekke kåringer. Disse var årets unge spiller, årets gamle spiller, årets 6. divisjonsspiller, årets 4. divisjonsspiller, årets toppscorer, årets ildsjel og årets Expresser. Alle prisvinnerne fikk utdelt gavekort fra IVAS.

Disse vant kåringene:

Årets 6. divisjonsspiller: Nikolai Haugen

Årets unge spiller: Eirik Sannæs

Årets gamle spiller: Hugo Larsen

Årets toppscorer: Vegard Ramse

Årets spiller: Sondre Kristiansen:

Årets ildsjel: John Bergmann

Årets Expresser: Jim Eriksen

Misforståelse

Enkelte i støtteapparatet trodde det også ble kåret kveldens beste dress, men måtte dessverre dra skuffet hjem. Bedre lykke neste år!


Ny kåring

Som de mest oppmerksomme fikk med seg ble det kåret årets gamle spiller. Dette høres kanskje uvanlig ut, men så er det også uvanlig å ha en så gammel spiller som det Express har! Hugo Larsen mottok en velfortjent takk etter strålende innsats på banen både i år og i lang tid før det. Som en ekstra takk fikk han også overrakt en helt spesiell drakt fra Magne Aslaksen som ikke tror på at det holder med 28 sesonger seniorfotball for unge Larsen. Se bildene:

Forbedring hver sesong

Magne Aslaksen presenterte en del tall og resultater fra de siste sesongene. Disse viser at laget blir bedre og bedre for hvert år. 5. plass i 2012, 3. plass i 2013 og opprykk i 2014 er fasiten etter opprykket fra 5. divisjon i 2011. I 2015 er det 2. laget som spiller i denne divisjonen. Også poengmessig har laget forbedret seg fra år til år. En annen imponerende statistikk viser at laget ikke har tapt poeng på hjemmebane siden august 2013 og står nå med 18 strake hjemmeseire og 72-11 i målforskjell. I 2014 ende laget totalt med 63 poeng og 97-32 i målforskjell.

Takk til støtteapparatet

A-laget har i 2014 hatt et støtteapparat bestående av Roy Ludvigsen (hovedtrener), Steinar Githmark (assistenttrener), Jon Erlend Pile (keepertrener), Stuart Houlten (teknisk trener og kjeglesjef) og Magne Aslakasen (oppmann). Spillerne setter stor pris på at så mange dyktige og arbeidsvillige mennesker stiller opp for å lage et flott opplegg. Kaptein Ali Hossainy og visekaptein Antonio Fiane markerte dette med utdeling av gaver til samtlige! Vi kan også med glede bekrefte at støtteapparatet blir det samme i 2015.

Takk for en flott sesong og lykke til i 2015!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Arkiv

Levert av IdrettenOnline