August Gundersen ny sportslig leder i Express Fotball

Postet av A-lag den 13. Okt 2017

Bildet: Gundersen er på plass på OSM Stadion hvor han i går kveld spilte for Express 2 mot Grane i siste serierunde 6. divisjon. 

August Gundersen er ny sportslig leder i Express Fotball og er allerede i gang med planleggingen av neste sesong. Første jobb for Gundersen er å få på plass a-lagstrener for sesongen 2018. Gundersen får øverste sporstlige ansvar for a-lag herrer og damer, b-lag herrer og G19. 

Som Fevikgutt og mangeårig Expresspiller er Gundersen godt kjent med klubben. Etter noen år som lynving i Jerv i ungdomsårene vendte Gundersen tilbake til moderklubben før 2011 sesongen hvor han var med på opprykket fra 5. divisjon. I 2011 fikk han også prisen for "Årets mål" etter et dribleraid med påfølgende scoring borte mot Øyestad. Av andre sportslige høydepunkter må vi nevne Gundersens suser borte mot Søgne i 2013. Vi siterer lokalavisen i Søgne: Hadde ikke målet vært der hadde den ballen gått langt forbi E39!

Siden 2011 har Gundersen vært Expresspiller, med unntak av en periode med fysioterapistudier i Nederland, før han valgte å gi seg som spiller i sommer. Vårsesongen ble ødelagt da Gundersen måtte opp i full spurt for første gang på mange år, noe som førte til en kraftig strekk i hamstringen. Han har likevel bidratt på b-laget i høst. Han har også vært klubbens fysioterapeut de to siste sesongene. 

Vi ønsker Gundersen og trenerteamene lykke til med planlegging av neste sesong! 


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline