Kjøp "billett" og hjelp klubben vår

Postet av IL Express den 11. Apr 2020

Tirsdag 14. april var en dag vi spillere, trenere, støtteapparat og Fevik folk hadde gledet seg lenge til. Serieåpning i 3. divisjon på Fevik stadion mot Start 2.

Vi håper hverdagen snart er tilbake og at vi kan ønske velkommen til kamp på Fevik igjen.

Kan vi allikevel «fylle» Fevik stadion? Kjøp billett og støtt klubben! Hver billett koster 50,- og du kan kjøpe så mange du vil.

Vi trekker ut fem av de som støtter oss, som vinner hvert sitt gavekort på stor valgfri pizza fra Pizzabakeren Fevik.

Vipps til 578391 Express Fotball 

eller

bankoverføring til kontonummer 2801 46 27539 

Ønsker alle en riktig god påske, overhold karantenereglene og ta vare på hverandre.

Sportslig hilsen Olav Hovstad, kaptein Express A-lag.0 Kommentar

Billig dekkskift lørdag 18. april

Postet av IL Express den 7. Apr 2020

Fevik Bilverksted og Express Fotball tilbyr dekkskifte lørdag 18. april for kun kr. 200,-. Vi kan også hente bil og dekk hjemme hos deg for kr 250,- inkludert dekkskift (innenfor postnummer 4870) hvis du ønsker det. For bestilling av henting bil, sende e-post eller sms til Magne før fredag 17. april: ma-asl@online.no / 92632960. 

Sigbjørns dyktige folk står for dekkskifte og spillere fra Express A-lag kjører og henter biler. Det blir servering av gratis kaffe og boller. Sigbjørn er i det gavmilde hjørnet, så all inntekt denne dagen går uavkortet til Express Fotball.

Med hilsen

Sigbjørn Bentsen og Magne Aslaksen0 Kommentar

Fevik Stadion åpnes for aktivitet

Postet av IL Express den 3. Apr 2020

Som følge av at helsedirektoratet, Norges Idrettsforbund, Norges Fotballforbund og Grimstad Kommune har alle fattet vedtak om at utendørs idrettsanlegg åpnes for trening velger også Idrettslaget Express å åpne Fevik Stadion med OSM kunstgress for aktivitet. 

Vi minner om at aktiviteten må være innenfor de gjeldende smittevernregler:
Det betyr at det ikke skal være mer enn fem personer sammen, med en avstand på to meter. Avstanden gjelder både innad i gruppen, og til andre personer. Videre oppfordres det tydelig til at det bør være voksne tilstede der det er aktivitet for barn og ungdom.

Som følge av at all aktivitet må være innenfor de smittevernreglene som myndighetene har anbefalt velger vi å ikke låse opp målene i denne omgang. Flomlysene vil også fortsatt være avslått så det vil ikke være mulig med kveldsaktivitet. 

Vi vurderer situasjonen og tiltakene fortløpende og gir beskjed gjennom hjemmesiden når det kommer endringer. 

Idrettslaget Express oppfordrer alle til å være bevisste det ansvaret som ligger i å benytte banene og å trene sammen. Vi er glade for at folk trener og oppfordrer til dette, men vi vil gjerne at både store og små passer på at dette skjer innenfor trygge rammer. 

Det er vanskelig å hele tiden være bevisste på dette når man er i aktivitet, og det er lett å gjøre "små" feil som kan føre til store konsekvenser. 

Tren trygt - enten du gjør det alene, sammen med andre - både på og utenfor våre arenaer!

 

Idrettslaget Express

 


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline